Zobacz wÄ…tek - Keeway
NAS Analytics TAG

Keeway

i inne małe pojemności
_________

Keeway

Postprzez LooSiu » 27/8/2009, 20:17

Czytałem temat o Rometach i ich serwisowaniu i aż mi się dziwnie w brzuchu zrobiło. Są to jak wiadomo chinole. Ja posiadam Keewaya, to też jest chinol i tu chciałem powiedzieć, że nie taki najgorszy. Mam zrobione na tą chwilę 5600 km i nic się nie zepsuło nigdy... Tylko linka od licznika pękla, dałem za nia 2 dyszki i cisne dalej ; D Piszę ten temat ponieważ wiele osób myśli, że to chinole są do d*p* i wszyskto co chińskie to złe. Może to prawda ale tak jak w temacie o Rometach, to czy będziemy jeździli na chinolach bez obawy ze coś nam się sypnie, zależy w większości od serwisów.
LooSiu
Świeżak

Postprzez deyna » 27/8/2009, 20:24

Tak szczerze mówiąc Keeway'e to są Tajwance i nikt ani nic nie wmówi mi, że to chinol. Są to skutery klasy średniej. Ja na swojego kiłejka nie narzekam tylko mógłby trochę mniej palić. Jedyny problem jaki z nim był to przepalona żarówka stopu. Obecnie jest 2700km i wszytko ok :).
Była CBR 600 F2.
deyna
Bywalec

Postprzez LooSiu » 27/8/2009, 20:39

Keewaye są dokładnie z Węgier, tzn. części. Składane w Chinach bo wiadomo, że tania siła robocza.

A ty jakim Keeway'kiem siÄ™ wozisz ? xD ?
LooSiu
Świeżak

Postprzez Shakin » 27/8/2009, 22:06

Jak ja lubie uświadamiać ludzi o marce Keeway ;]

ZaglÄ…dnijcie czasem na oficjalnÄ… stronÄ™ danej firmy, co?

KEEWAY jest zarejestrowaną w Europie marką chińską Qianjiang Group.

info STĄD (otwórz link)

Czyli posiadacie chinolca, ale zeby sie w Europie źle nie kojarzyło i dało się wymówić (Qianjiang to dla mnie trudne słowo ;p) są rozpoznawani jako Keeway

Pytania?

PS. Żeby nie było - sam byłem userem Hurricana ;]
Shakin
Świeżak

Postprzez LooSiu » 27/8/2009, 23:04

No ja w tejże chwili właśnie jestem userem Huragana ale nie jest jakiś wadliwy. Może trafiłem na dobre chińskie dziecko które miało dobry dzień i go dobrze skręciło ; D

PS: Jak się wywalisz Keeway'em i pęknie plastik to ze szczeliny ryż wypada... Wiem bo już raz zebrałem i mama potem ugotowała ; D
LooSiu
Świeżak

Postprzez deyna » 27/8/2009, 23:35

Ten mój potwór to Matrix :D. Nawet jeżeli to chinol to raczej udany bo jest sprzedawany w zachodniej europie a i takie kingwaye nie dorastają mu do felg :).
Była CBR 600 F2.
deyna
Bywalec

Powrót do Motorowery do 50 ccm

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 38 gości

na górê