Keeway
• Strona 1 z 1
Keeway
Czytałem temat o Rometach i ich serwisowaniu i aż mi się dziwnie w brzuchu zrobiło. Są to jak wiadomo chinole. Ja posiadam Keewaya, to też jest chinol i tu chciałem powiedzieć, że nie taki najgorszy. Mam zrobione na tą chwilę 5600 km i nic się nie zepsuło nigdy... Tylko linka od licznika pękla, dałem za nia 2 dyszki i cisne dalej ; D Piszę ten temat ponieważ wiele osób myśli, że to chinole są do d*p* i wszyskto co chińskie to złe. Może to prawda ale tak jak w temacie o Rometach, to czy będziemy jeździli na chinolach bez obawy ze coś nam się sypnie, zależy w większości od serwisów.
- LooSiu
- Świeżak
Tak szczerze mówiąc Keeway'e to są Tajwance i nikt ani nic nie wmówi mi, że to chinol. Są to skutery klasy średniej. Ja na swojego kiłejka nie narzekam tylko mógłby trochę mniej palić. Jedyny problem jaki z nim był to przepalona żarówka stopu. Obecnie jest 2700km i wszytko ok
.

Była CBR 600 F2.
-
deyna - Bywalec
Jak ja lubie uświadamiać ludzi o marce Keeway ;]
ZaglÄ…dnijcie czasem na oficjalnÄ… stronÄ™ danej firmy, co?
info STĄD (otwórz link)
Czyli posiadacie chinolca, ale zeby sie w Europie źle nie kojarzyło i dało się wymówić (Qianjiang to dla mnie trudne słowo ;p) są rozpoznawani jako Keeway
Pytania?
PS. Żeby nie było - sam byłem userem Hurricana ;]
ZaglÄ…dnijcie czasem na oficjalnÄ… stronÄ™ danej firmy, co?
KEEWAY jest zarejestrowaną w Europie marką chińską Qianjiang Group.
info STĄD (otwórz link)
Czyli posiadacie chinolca, ale zeby sie w Europie źle nie kojarzyło i dało się wymówić (Qianjiang to dla mnie trudne słowo ;p) są rozpoznawani jako Keeway
Pytania?
PS. Żeby nie było - sam byłem userem Hurricana ;]
- Shakin
- Świeżak
No ja w tejże chwili właśnie jestem userem Huragana ale nie jest jakiś wadliwy. Może trafiłem na dobre chińskie dziecko które miało dobry dzień i go dobrze skręciło ; D
PS: Jak się wywalisz Keeway'em i pęknie plastik to ze szczeliny ryż wypada... Wiem bo już raz zebrałem i mama potem ugotowała ; D
PS: Jak się wywalisz Keeway'em i pęknie plastik to ze szczeliny ryż wypada... Wiem bo już raz zebrałem i mama potem ugotowała ; D
- LooSiu
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 38 gości