Zobacz wÄ…tek - Ventus Modo 2 prosze o pomoc
NAS Analytics TAG

Ventus Modo 2 prosze o pomoc

i inne małe pojemności
_________

Ventus Modo 2 prosze o pomoc

Postprzez wiedzmin06 » 24/7/2009, 20:24

Witam.
Jesli to nie ten dział to przepraszam.

chodzi oto iż odalem skuter do naprawy 1raz bo od 5km/h do 15 to strasznie sie dusil i szedl max 40 a pod gurke strata nawet do 20km/h obojetnie jaka :/

wymiemili mi gaznik bo podobno syf z paliwa byl i zaplacilem 30zl bo t moja wina i stary mi odali oki mialem inny modul prostokatny a zajebali mi go na jakis dziwny okragly maly ale nie mam jak im udowodnic a zanim odalem szedl jak dobrze zalapal 75km/h wiec tak:

odebralem juz oki 7dni super tylko juz szedl 65km/h wrrrr a modul zniknol i wciskaja mi kota ze taki byl szkoda ze zdjec nie mam jesli ktos ma taki sam to prosze o fotke modulu z pod kibla jasli jest zamocowany na tej rurce na gumie prostokatny i czerwony modo ventus 2 to im obrobie dupe.

ale mniejsza juz z tym: powracajac do tego jak chodzil po odbioze z serwisu jak juz ujolem wyzej szedl max 65 nie 75, po 7 dniach znowu zaczol sie mulic ale jeszcze gozej ale zanim zaczolem nim jezdzic zalozylem filter paliwa wiekszy cisnieniowy , i tak od 5 do 20 ciezko sie zbiera i sie dusi a filter caly paliwa od 20 do 35 super od 35 do 45 znowu sie dusi i czasami potrafi 40km/h jechac 20km a czasami odbije mu cos i cisnie 65km/h i dodatkowo jak wychodze z jakiego kolwiek skrzyzowania zatrzymam go na chwile i chce jechac a raczej ruszyc to dusi sie i strasznie przedluza bieg i strasz ruszac naj lepiej jak czysta ulica.

mam dosc tych chamow bo jest w jeszcze gorszym stanie niz dalem do naprawy za 1 razem. powiedzcie mi co mam wymienic by to chodzilo normanie nie bylo ubytkow tak wielkich na gurkach itp planule zalozyc 80cc ale co dalej.

P.S prosil bym o fotke jesli ktos ma taki skuter tego modulu prostokotnego pod kiblem :)

Przepraszam za bledny ale jestem zalamany i mecze sie z tym skuterem :( :(
wiedzmin06
Świeżak

Postprzez wojtasmazi1 » 25/7/2009, 05:26

Zacznij od regulacje i czyszczenia gaźnika. Moze masz syf w baku ktory dostaje sie do gaznika....
Suzuki Gs 500 1998r -> oczko w głowie
wojtasmazi1
Stały bywalec

Postprzez wiedzmin06 » 25/7/2009, 18:40

własnie jak odebralem z naprawy bo wymienili gaznik na nowy zanim odpalilem odrazu kupilem filter beznyny na szlalfik i chodzil dobrze na filterku przejechalem 100km i kicha juz masakra :/ dosc ze mnieoskubali z modulu nie wiedza nic otym w protokole naprawczym zero mowy o tym cala instalacja przynim terz bo jakis inny zalozyli co 1 raz widze taki :/ to nadodatek sypie sie gorzej niz zanim dalem do naprawy :/ moze tak powiedzcie mi co musze wymienic jesli chce zalozyc 80cc bo zaczynam na wlasna renke go robic !?
wiedzmin06
Świeżak

Powrót do Motorowery do 50 ccm

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości

na górê