Jaki kupić motocykl/skuter ?? Zapytaj tutaj.
Spokojnie se poradzisz   Szczerze mówiac,aby utrzymac motocykl wystarczy polowa jednej stopy na ziemi
  Szczerze mówiac,aby utrzymac motocykl wystarczy polowa jednej stopy na ziemi   Wcale przy takim leciutkim moto jak cbr 125
 Wcale przy takim leciutkim moto jak cbr 125   Na lajcie se z nim poradzisz,a jak masz A1 to jak wyzej,olej 50 cc.Tzr wiecej pali,slabiej jedzie i czesciej sie psuje.W cbr bedziesz tylko benzyne lac i smigac
   Na lajcie se z nim poradzisz,a jak masz A1 to jak wyzej,olej 50 cc.Tzr wiecej pali,slabiej jedzie i czesciej sie psuje.W cbr bedziesz tylko benzyne lac i smigac   

Nie marudź tylko bieraj cebre i smigaj
				 Szczerze mówiac,aby utrzymac motocykl wystarczy polowa jednej stopy na ziemi
  Szczerze mówiac,aby utrzymac motocykl wystarczy polowa jednej stopy na ziemi   Wcale przy takim leciutkim moto jak cbr 125
 Wcale przy takim leciutkim moto jak cbr 125   Na lajcie se z nim poradzisz,a jak masz A1 to jak wyzej,olej 50 cc.Tzr wiecej pali,slabiej jedzie i czesciej sie psuje.W cbr bedziesz tylko benzyne lac i smigac
   Na lajcie se z nim poradzisz,a jak masz A1 to jak wyzej,olej 50 cc.Tzr wiecej pali,slabiej jedzie i czesciej sie psuje.W cbr bedziesz tylko benzyne lac i smigac   

Nie marudź tylko bieraj cebre i smigaj

KTM 950 SM Orange Power! | www.migus-motocykle.pl
			- 

Koval135
- Mieszkaniec forum
Dzieki wielke  . Teraz tylko rozejrze sie za jakąs fajnną cbr. A macie jakies propozycje co bd najlepsze na początek?  Wierze w wasze doświadczenie
. Teraz tylko rozejrze sie za jakąs fajnną cbr. A macie jakies propozycje co bd najlepsze na początek?  Wierze w wasze doświadczenie  .  Myślalam o hondzie albo aprili...
.  Myślalam o hondzie albo aprili... 
				 . Teraz tylko rozejrze sie za jakąs fajnną cbr. A macie jakies propozycje co bd najlepsze na początek?  Wierze w wasze doświadczenie
. Teraz tylko rozejrze sie za jakąs fajnną cbr. A macie jakies propozycje co bd najlepsze na początek?  Wierze w wasze doświadczenie  .  Myślalam o hondzie albo aprili...
.  Myślalam o hondzie albo aprili... 
"Tutaj chodzi o pasję, tutaj chodzi o siłę, tutaj chodzi o moc..."
" Jeśli chcesz osiągnąć sukces, nie dopuszczaj myśli o niepowodzeniu"
- Tequila
- Świeżak
Co do aprili,pewnie rs-jest duzo wieksza i mocniejsza od cbr 125,zdarza sie ze potrafi pozamiatac.Do tego nie ma sie za bardzo co nastawiac na spalanie ponizej 6-5 litrów,do tego koszty oleju i co ok 15-20 tys km remontu za ok 1000-1500 zł.Faktem jest ze jest pod wieloma względami lepsza,ale biorąc pod uwage ze jestes niska i drobna,do tego to twoje pierwsze moto i pewnie nie masz za bardzo ochoty sie z nia babrac bo wymaga troche wiecej obslugi niz cbr,to honda raczej bedzie lepszym wyborem dla ciebie   

No chyba ze masz ok 10-12 tys to mozesz kupic yamahe yzf-r 125.Bardzo lądna,dobrze sie prowadzi,oszczedna i bezawaryjna,do tego jest troche wieksza od tzr 50 wiec nie bedziesz miala z nia najmniejszych problemów

No chyba ze masz ok 10-12 tys to mozesz kupic yamahe yzf-r 125.Bardzo lądna,dobrze sie prowadzi,oszczedna i bezawaryjna,do tego jest troche wieksza od tzr 50 wiec nie bedziesz miala z nia najmniejszych problemów

- 

Koval135
- Mieszkaniec forum
Kurde,tez bym polecil bo sam chcialem kupic,ale jak widzialem to na zywo i z bliska,do tego intensywnie szukalem opini o nich i jedne jeżdża,a w niektórych po 15 kkm robione sa generalki wiec sam nie wiem ;/ Są to dobre moto ale zdazaja sie kwiatki cześciej niz w moto z juz renomowana marka,a o czesci nie jest tak latwo.
			- 

Koval135
- Mieszkaniec forum
Hyosung mi sie nie widzi,a ta yamaha jest piekna ,ale niestety mam tylko 6tys. tyle udalo mi sie nazbierac,a rodzice mi kasy na motocykl nie dadza. Wiec musze patrzec w tych granicach finansowych. No nic.. bd dalej szukac,ale jak byście mieli jeszcze jakieś propozycje, to  bd wdzieczna.
				"Tutaj chodzi o pasję, tutaj chodzi o siłę, tutaj chodzi o moc..."
- Tequila
- Świeżak
Za ta kase to chyba tylko cbr,najtansza w utrzymaniu i zakupie   Za ta kase kupisz juz przyzwoita
  Za ta kase kupisz juz przyzwoita  
			- 

Koval135
- Mieszkaniec forum
....
Cześć! Mam na imię Mariusz. Mam 14 lat. Zdałem na kartę motorowerową.Zamierzam kupić swój pierwszy motor. Gdy o tym mówię rodzicom mama od razu mówi, że nie będę miał bo sie zabije. Tatę do zimy przekonam i kupię. Czy derbi senda np ta :http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1387456 będzie dobrym wyborem. Można nim jeźdźić po mieście? Mam 180cm waga 62kg.To będzie mój pierwszy motor i dopiero będę się uczył jezdzic biegówką a w przyszłości np rs'ka Skłaniam się ku temu motorowi ze względu na cenę. Macie jakieś inne propozycje? Budżet max 3,500!

- Xded
- Świeżak
- kaku40
- Świeżak
- 

iro
- Bywalec
Suzuki Gs 500 1998r -> oczko w głowie
			- 

wojtasmazi1
- Stały bywalec
Re: ....
Xded napisał(a):Cześć! Mam na imię Mariusz. Mam 14 lat. Zdałem na kartę motorowerową.Zamierzam kupić swój pierwszy motor. Gdy o tym mówię rodzicom mama od razu mówi, że nie będę miał bo sie zabije. Tatę do zimy przekonam i kupię. Czy derbi senda np ta :http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1387456 będzie dobrym wyborem. Można nim jeźdźić po mieście? Mam 180cm waga 62kg.To będzie mój pierwszy motor i dopiero będę się uczył jezdzic biegówką a w przyszłości np rs'ka Skłaniam się ku temu motorowi ze względu na cenę. Macie jakieś inne propozycje? Budżet max 3,500!
a koszty rejestracji, ubezpieczenie, przygotowanie do sezonu i jak zaczynasz to pewnie jeszcze nie masz ubioru wiec trzeba by pomyslec, np. o kasku moze lepiej poczekac do zimy i kupic kask, rekawice i kurtke potem w zime kupic moto (najprawdopodobniej bedzie troche tansze)
co do tego moto to ma jedno owiewke lekko przeszlifowana(z tylu) a z przodu i na wydechu juz nie, troche dziwne, od handlarza a bym go nie kupil
co do moto to tylko enduro albo sm
- talta
- Mieszkaniec forum
Nie miałem zamiaru go kupić. Chciałem się trochę zorientować i moto mam właśnie zamiar kupić na zimę.Najlepiej 80/50(wiem zaraz jakie będą komentarze). Teraz latam po forach i mam czas na przemyślenie wszystkiego. Bo raczej ten moto co kupię będzie na 2 sezony, potem go sprzedam i zdam na A1. I jak myślicie za ile zdołam kupić dt albo taka sende w zime tak w miarę dobrym stanie , żebym bardzo dużo nie stracił sprzedając go później? Kask wg mnie to około 500zł, rękawice do 100 i wydaję mi się, że kurtka nie będzie potrzebna. Tym bardziej, że to 80cm.

- Xded
- Świeżak
Zależy jak moto jest utrzymane. Jedna NSR jeżdżona przez jakiegoś gówniarza z adhd pojedzie 120 km/h, (albo wcale)  Inna NSR normalnie użytkowana powinna pojechać ok 150 km/h. RS 125 powinna jechać ok 160 km/h, z tym, że jest bardziej awaryjna.
 Inna NSR normalnie użytkowana powinna pojechać ok 150 km/h. RS 125 powinna jechać ok 160 km/h, z tym, że jest bardziej awaryjna.
				 Inna NSR normalnie użytkowana powinna pojechać ok 150 km/h. RS 125 powinna jechać ok 160 km/h, z tym, że jest bardziej awaryjna.
 Inna NSR normalnie użytkowana powinna pojechać ok 150 km/h. RS 125 powinna jechać ok 160 km/h, z tym, że jest bardziej awaryjna.GS500F --> SV650S --> Bandit 600N --> XV535 Virago
			- 

C-bool
- Mieszkaniec forum
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości

Taki dobry naked w sam raz na poczÄ…tek, silnik V'ka...
 Taki dobry naked w sam raz na poczÄ…tek, silnik V'ka...