Jaki kupić motocykl/skuter ?? Zapytaj tutaj.
A da sie sprzedac chinczyka za pozadne pieniadze??? Cenny nowych chinoli sa takie jak ceny uzywanych markowych a ludzi czesto przekonuje to ze nowka z salonu i dlatego kupuja nowego chinola) Ciezko bedzie ci sprzedac uzywanego chinola
Suzuki Gs 500 1998r -> oczko w głowie
-
wojtasmazi1 - Stały bywalec
Cześc
Jestem nowy na tym forum więc prosze o ulgowe traktowanie jeśli będzie coś nie tak.
Ja swojego chińca 2008 opchnołem za 2tys
Teraz mam zamiar kupic Derbi GPR http://moto.allegro.pl/item675183495_de ... aerox.html tylko jest problem, bo nie wiem czy je utrzymam
To jest 80 na 50 i za bardzo rodzice mi nie chcą pozwolic... Czy istnieje możliwośc blokady tego sprzętu tak do 90? Mam 15 i pół roku i 186cm wzrostu, tylko że waże 65kg
Czy to dobry motocykl jak na 3 (albo pierwszy bo przed nim był tylko chiniec i motorynka). M ibardziej jest potrzebny motocykl do szpanu, a nie do prędkości 

Jestem nowy na tym forum więc prosze o ulgowe traktowanie jeśli będzie coś nie tak.
Ja swojego chińca 2008 opchnołem za 2tys

Teraz mam zamiar kupic Derbi GPR http://moto.allegro.pl/item675183495_de ... aerox.html tylko jest problem, bo nie wiem czy je utrzymam

- Diro77
- Świeżak
A nie bedzie ci lepiej kupic 50/50 (czy poprostu motorower) Z taka 80 bedziesz sie bal ze policja zlapie albo cos sie innego stanie. I nie bedziesz mial problemu z rodzicami.
-
no ale czy ktos ci karze jezdzic szybko
mozesz sobie nim jezdzic do 100km/h max i juz
rodzice nie pozwalaja na 80/50 i bardzo dobrze, masz madrych rodzicow
na takich tuningach 50tek na 80tki mozna sie ni zle przejechac bo szybciej czesci beda padac, zalezy co kolo rozumie przez calkowicie przerobiony na 80, bo jak cylek to tylko czekac az wal pojdzie i nie wroci, ja bym sie w to nie pchal
co do sprzedazy chinczykow to ja nie moglem sprzedac rocznego za pol ceny przez pol roku
mozesz sobie nim jezdzic do 100km/h max i juz
rodzice nie pozwalaja na 80/50 i bardzo dobrze, masz madrych rodzicow
na takich tuningach 50tek na 80tki mozna sie ni zle przejechac bo szybciej czesci beda padac, zalezy co kolo rozumie przez calkowicie przerobiony na 80, bo jak cylek to tylko czekac az wal pojdzie i nie wroci, ja bym sie w to nie pchal
co do sprzedazy chinczykow to ja nie moglem sprzedac rocznego za pol ceny przez pol roku
- talta
- Mieszkaniec forum
da sie ja spowolnic ale czy jest sens?? To i tak zostanie 80/50
-
A lepiej kupic chińskiego dwu sówa skuter? Tak do 4tys? Jednego 4 sówa miałem to był taki złom (przy 2tys km) już nie było czym jeździc
.Ojciec chce mi takiego kupic zamiast gpr'ki. Kumpel ma też na sprzedanie aprille 50 rs tylko że mu idzie max 60 a jest w pełni odblokowana
A cieżko się jeździ taką 80? Chodzi mi żeby mi kierownika nie wyrwało 

- Diro77
- Świeżak
Nie powinno Ci wyrwac. Musi miec gdzies zablokowana (albo silnik juz umiera) bo nie mozliwe by jechala 60 km/h
-
wojtasmazi1 napisał(a):A da sie sprzedac chinczyka za pozadne pieniadze??? Cenny nowych chinoli sa takie jak ceny uzywanych markowych a ludzi czesto przekonuje to ze nowka z salonu i dlatego kupuja nowego chinola) Ciezko bedzie ci sprzedac uzywanego chinola
wiem, że ciężko ale może się uda. chciałem kupic takiego bo nie nmam gdzie go odstawic(chyb , że przed blokiem) a lepszego się boje, że mi zwiną

- max33
- Świeżak
Zawsze zostaje ci parking strzezony albo wynajecie garazu ale byl juz o tym calkiem obszerny temat.
-
no właśnie
parkingu strzeżonego nie ma, a garaż to są 2 pod blokiem ale nie chcą wynąć(mogłbym go postawić na tarasie, ale to napewno tez przed złodziejem nic nie da. a i jeszcze coś, czy czesto kradną skutery albo są uszkodzone po pobycie w nocy na parkingu 

- max33
- Świeżak
Diro77 napisał(a):tylko jest problem, bo nie wiem czy je utrzymamTo jest 80 na 50 i za bardzo rodzice mi nie chcą pozwolic... Czy istnieje możliwośc blokady tego sprzętu tak do 90? Mam 15 i pół roku i 186cm wzrostu, tylko że waże 65kg
Czy to dobry motocykl jak na 3 (albo pierwszy bo przed nim był tylko chiniec i motorynka). M ibardziej jest potrzebny motocykl do szpanu, a nie do prędkości
Utrzymasz na pewno motocykl, chyba, że jesteś prawdziwym beztalenciem, ale na pewno tak nie jest

Tak, istnieje mozliwość. Możesz np. zmniejszyć dyszę główną w gaźniku...
Hmm... Ogólnie te GPRy są strasznie nie wygodne. Będą łapać się skurcze w nogach, a raczej w pachwinach. Na pewno!!!
Motocykl dla szpanu? hahaha..... kup HD

-
macello - Świeżak
max33 napisał(a):no właśnieparkingu strzeżonego nie ma, a garaż to są 2 pod blokiem ale nie chcą wynąć(mogłbym go postawić na tarasie, ale to napewno tez przed złodziejem nic nie da. a i jeszcze coś, czy czesto kradną skutery albo są uszkodzone po pobycie w nocy na parkingu
Co do kradzieży to różnie bywa. Zależy co jest potrzebne złodziejowi. U mnie na osiedlu pod jendym z bloków non stop stoi skuter romet i jakoś się nikt nie pokusił o niego. A co do niszczenia to już zależy od towarzystwa mieszkającego na osiedlu. Jeżeli znasz miejscowych "fajnych sÓper" ludzi i powiesz, że to twoje to nic nie zrobią a jeżeli nie to tylko w oknie siedzieć
Była CBR 600 F2.
-
deyna - Bywalec
Zalezy co w niej jest wymienione (jaki gaznik czy jakie przelozenie zebatek) ale mysle ze te 120kmh moze 130 km/h powinno pojsc
-
Ej, no to jak derbi tyle ciśnie, po tuningu, tak ? To w takim razie ile idzie odblokowana Aprilia Rs 125 ??
- The Doctor
- Świeżak
ok 160 napewno powinna pojsc. (nie jeździlem rs 125 wiec dokladnie nie powiem)
-
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości