Jaki kupić motocykl/skuter ?? Zapytaj tutaj.
Co lepsze
Czesc mam 13 lat i wlasnie dostalem karte motorowerowa i doradzcie mi jaki motor sobie kupic kingway http://www.zdjecia.motoseven.pl/albums/ ... CI/LOS.jpg <--- tu macie zdiecie
Czy raczej Aprille rs 50 http://www.motorcyclespecs.co.za/Galler ... 20%202.jpg <--- Foto
Co mi radzicie ;P
Czy raczej Aprille rs 50 http://www.motorcyclespecs.co.za/Galler ... 20%202.jpg <--- Foto
Co mi radzicie ;P
- Kaamil
- Świeżak
Kolego to pierwsze to jest made in china ja się męcze z takimi co dziennie i mam ich w dupie to jest naprawde dziadostwo zero wykonania osiągów i przyjemności z jazdy, pamiętaj kupuj co chcesz aby było dobrych marek a nie jakieś chińskie dziadostwa....
-
KAPELA911 - Bywalec
Jeżeli miałbym wybierać pomiędzy tymi dwoma to zdecydowanie wybrałbym Aprilie RS. Chińczyków lepiej unikaj.
Najlepiej podaj więcej informacji: jaki typ Cię interesuje (skuter, "ścigacz", chopper, enduro itd.), ile masz wzrostu, ile masz zamiar przeznaczyć pieniędzy itd.
Najlepiej podaj więcej informacji: jaki typ Cię interesuje (skuter, "ścigacz", chopper, enduro itd.), ile masz wzrostu, ile masz zamiar przeznaczyć pieniędzy itd.
-
Frugos - Bywalec
No to przegladaj allegro i szukaj yamahy,derbi,aprili,hondy,gillery,rieju,sachs.
KTM 950 SM Orange Power! | www.migus-motocykle.pl
-
Koval135 - Mieszkaniec forum
Frugos napisał(a):PLUSEV napisał(a):A co sądzicie o Gilera SMT 50?
http://www.scigacz.pl/Gilera,SMT,804.html
PLUSEV napisał(a):A co sądzicie o Gilera SMT 50?
Przeczytałem newsa o tym moto, ale chciałbym jeszcze poznać Wasze opinie.
Komentarze są już stare dlatego chciałem zaczerpnąć jakichś "świeżych" informacji najlepiej od posiadaczy tego sprzętu lub kogoś kto chociaż nim jeździł.
- PLUSEV
- Świeżak
szukaj Yamahy TZR 50 ale Aprili Rs 50. A kazdym z tych moto tutaj na forum znajdzesz nadmian informacji.
Suzuki Gs 500 1998r -> oczko w głowie
-
wojtasmazi1 - Stały bywalec
Kaamil napisał(a):Wrrostu mam 160 cm waga 55KG zalezy mi zeby szpanowac i jezdzic sobie dla zabawy ;P i zeby jazda ta maszyna byla tez przyjemnoscia![]()
Albo to ja jestem głupi albo nie wiem, ale kupować motorower dla szpanu ?
Eh, co to się dzieje z tymi ludźmi,o.
Btw. Planuję kupić RS'ke Tuono, zauważyłem że Koval chyba masz ową, jak z mocą, czy dobre ma przyśpieszenie i co z wygodą ? Był bym wdzięczny za takie info, pozdro.
- Glad
- Świeżak
nie za spamujmy tego tematu
Glad napisz do Kovala na gg albo na priva i ci powie
kamil ladny to pojecie wzgledne i kazdemu przypada do gustu cos innego
Plusev zawsze mozna tlumik od 600-tki
kamil co do twojego moto to raczej enduro odpada, bo chyba jestes za maly, jak do szpanu to choppery chyba odpadaja, wiec scigaczopodobne moto bedzie chyba najlepsze: szukaj tzr, rs, gpr, matrix
Glad napisz do Kovala na gg albo na priva i ci powie
kamil ladny to pojecie wzgledne i kazdemu przypada do gustu cos innego
Plusev zawsze mozna tlumik od 600-tki

kamil co do twojego moto to raczej enduro odpada, bo chyba jestes za maly, jak do szpanu to choppery chyba odpadaja, wiec scigaczopodobne moto bedzie chyba najlepsze: szukaj tzr, rs, gpr, matrix
- talta
- Mieszkaniec forum
siemka myslalem jakiejs 50tce, jak wczesniej juz pisalem mam 191 cm wzrostu i swiezo co zdalem na motorowerowa. Nie chce nieczego dla szpanu(przez 2 lata moge pojezdzic na sqterze, np. tzrka mi sie podoba, ael biegi i fatalny dzwiek, 6 biegow i 50 tka porazka. Mogli zrobic 2 jak w komarku xD)
Co byscie powiedzieli o Benellim 49x? Albo coÅ› innego nowego do 6 tys.?
Pal gume, a nie dusze.
- Szymexosw
- Świeżak
Glad napisał(a):Kaamil napisał(a):Wrrostu mam 160 cm waga 55KG zalezy mi zeby szpanowac i jezdzic sobie dla zabawy ;P i zeby jazda ta maszyna byla tez przyjemnoscia![]()
Albo to ja jestem głupi albo nie wiem, ale kupować motorower dla szpanu ?
Eh, co to się dzieje z tymi ludźmi,o.
Btw. Planuję kupić RS'ke Tuono, zauważyłem że Koval chyba masz ową, jak z mocą, czy dobre ma przyśpieszenie i co z wygodą ? Był bym wdzięczny za takie info, pozdro.
Ano mam.co do osiagów,moja mimo 15 kkm targa rowno ok 90-95,takie ma przelozenia,nuie zmienialem na szybsze bo wole moc,pozatym i tak jeżdze se nai tak 70 i relax.Ostatnio z kumplem wracalem,we dwójke targala 90 kmh,nawet pod dosc spore wzniesienia nie zwalniala bardzo,max do 85 i nizej nie zeszla.Co do wygody-głownie latam nia trasy po ok 200-250 km,raz machlem w jeden dzien ponad 400 i bez problemu szlo sie wyprostowac jak i usiasc na dupie

-
Szymexosw napisał(a):siemka myslalem jakiejs 50tce, jak wczesniej juz pisalem mam 191 cm wzrostu i swiezo co zdalem na motorowerowa. Nie chce nieczego dla szpanu(przez 2 lata moge pojezdzic na sqterze, np. tzrka mi sie podoba, ael biegi i fatalny dzwiek, 6 biegow i 50 tka porazka. Mogli zrobic 2 jak w komarku xD)
nie chcesz biegowki, a wolisz kibel?
benelli to keeway od 2006roku
po co ci nowe ? kup sobe uzywane enduro albo sm przy twoim wzroscie bedzie najlepiej
- talta
- Mieszkaniec forum
Sam sobie odpowiedz bo DR-Z to enduro z prawem rejestracji a TTR to cross. Nie wiem co siedzi w DR ale w Yamaszce jest chyba sprawdzony silnik z YBR na gaźniku.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
W dr-z chyba tez gaźnik jest.Pozatym slaby jest.Juz lepiej yamahe xt czy derbi sende.
-
- adrian0026
- Świeżak
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości