Problem Aprilia RS GS 125 zatarty silnik
• Strona 1 z 1
Problem Aprilia RS GS 125 zatarty silnik
Witam wszystkich mam problem z aprilia rs gs 125... zatarł mi się silnik i nie wiem co mam teraz zrobic co by było najkorzystniejsze mechanik mi powieidzał, ze mam kupic nowy cylinder tłok i pierscienie, a ja sie mało znam dlatego tutaj napisalem chcialbym zebyscie mi pomogli troche doradzili co mam zrobic czy remont czy co bo czytalem, ze i tak mniej wiecej co 15 tyś przebiegu sie robic remont... i drugie pytanie ja mam aprilia rs gs 125 rocznik 1996 z silnikiem rotax 123, i jaka jest roznia miedzy aprilia af 1 125 tez z silniekiem rotax 123? czym sie roznia? chodzi mi o cylinder tłoki i pierscienie... pomozcie mi ludzie z gory dzieki
- GlizdaaJWA
- Świeżak
Najlepiej wymienic caly komplet tak jak ci mechanik mowil. A co do silnika to jest jest ten sam w obydwu motorach to nie cylinder i tlok nie powinny sie roznic
Suzuki Gs 500 1998r -> oczko w głowie
-
wojtasmazi1 - Stały bywalec
czyli to ten sam silnik i niczym sie nie roznia?... bo jeden koles mi pisal na gadu ze jak raz sie silnik zatarl to juz nie warto w niego inwestowac bo bedzie juz sie co chwile psul...
- GlizdaaJWA
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości