kupno motoroweru - cennik :)
• Strona 2 z 2 • 1, 2
rękawice są BARDZO potrzebne na ogara. Zero owiewek i po dłuższej jeździe ręce drętwieją.
A co do blokady to ma coś między gaźnikiem, a głowicą. te nowe roczniki tak mają.
A co do tego, że musi mieć, to Ogary do 2008 roku nie miały ŻADNEJ blokady.
A co do blokady to ma coś między gaźnikiem, a głowicą. te nowe roczniki tak mają.
A co do tego, że musi mieć, to Ogary do 2008 roku nie miały ŻADNEJ blokady.
-
Pałka - Świeżak
zalezy jak kto lubi ale ogolnie rece przewiewa, i sa lekko obolale po dluzszej jezdzie i troche poprawiaja bezpieczenstwo w razie upadku ida rekawice nie skora na rekach widzialem filmik na youtube gdzie koles mial wypadek bez kurtki i rekawic i byl caly poodzierany i masakrycznie to wygladalo
- talta
- Mieszkaniec forum
-
Kubix162 - Świeżak
nie wiem czy w racigu jest ale w zwyklym chyba jest bo na allegro widzialem odblokowane moduly,
chyba te dwie jeszcze sa ale wiecej juz nie ma chybe ze w gazniku zeby nie przekrecic manaty na full taka blaszka czy cos nie wiem dokladnie i nie chce ci moncic w glowie
chyba te dwie jeszcze sa ale wiecej juz nie ma chybe ze w gazniku zeby nie przekrecic manaty na full taka blaszka czy cos nie wiem dokladnie i nie chce ci moncic w glowie
- talta
- Mieszkaniec forum
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości