alarm w TZR dobry pomysł??
• Strona 1 z 1
alarm w TZR dobry pomysł??
Siema. Kupiłem sobie dzisiaj Yamahe TZR dzięki waszej pomocy do przekonania ojca za co dziękuje.
A Teraz do tematu. myślę nad założeniem alarmu na wstrząsy czy cos takiego rodzaju. Jak myślicie czy sie opłaca ?? I jakie alarmy polecacie najlepiej linki na allegro i w dostepnej cenie
A Teraz do tematu. myślę nad założeniem alarmu na wstrząsy czy cos takiego rodzaju. Jak myślicie czy sie opłaca ?? I jakie alarmy polecacie najlepiej linki na allegro i w dostepnej cenie
- filipo21
- Świeżak
ja z doswiadczenia nie polecam, mialem taki mocny ze pojechalem do babci postawilem przed blokiem i jak przejezdzal jakis samochod to mi piszczal, wiec tylko blokowalem kierownice i zakladalem blokade na tarczowke ale tak czy tak co chwile wygladalem 

- talta
- Mieszkaniec forum
po 1. gdzie mieszkasz ? Jesli to duze miasto alarm napewno sie przyda, jesli jednak mala miejscowosc- to po co ? zastanow sie czy czesto zostawiasz motor w miejscach publicznych- czesto uczeszczanych przez ludzi. Bo jesli nie to alarm ci sie nie przyda ! xd masz garaz ? Czy trzymasz motor na ulicy ? w nocy napewno boisz sie o motor i alarm by sie przydal, ale zdaj sobie sprawe ze jak przebiegnie kot to zacznie wyc i obudzi cale osiedle xd
Suzuki Bandit 600N 2003r.
- Mateusz149
- Bywalec
A dlaczego nie? Gdybyś chciał AC brac to za alarm masz kilka zł zniżki nawet ;]
Kot alarmu nie włączy, bo jest wstrząsowy - trzeba dobrze tknąć moto, żeby zawyło.
A na allegro alarmy do 100 zł to wszystkie są te same, tylko wyglądem się różnią ;]
Kot alarmu nie włączy, bo jest wstrząsowy - trzeba dobrze tknąć moto, żeby zawyło.
A na allegro alarmy do 100 zł to wszystkie są te same, tylko wyglądem się różnią ;]
- Shakin
- Świeżak
Alarmu nie polecam
Kumpel dziś kupił i:
po 1 Wieśniacko to wygląda
po 2 Dostał w zestawie jakieś marne plastikowe pilociki dla dzieci
po 3 3,5 godziny się męczyliśmy
po 4 jak ktoś bedzie wiedział o co biega to wystarczy że urwie jeden jedyny kabelek i po alarmie

po 1 Wieśniacko to wygląda

po 2 Dostał w zestawie jakieś marne plastikowe pilociki dla dzieci

po 3 3,5 godziny się męczyliśmy

po 4 jak ktoś bedzie wiedział o co biega to wystarczy że urwie jeden jedyny kabelek i po alarmie

-
rico63 - Świeżak
- mariusz_777
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość