Zobacz wÄ…tek - Peugeot Speed Fight 2 - problem
NAS Analytics TAG

Peugeot Speed Fight 2 - problem

i inne małe pojemności
_________

Peugeot Speed Fight 2 - problem

Postprzez Robinq » 4/4/2009, 18:05

Witam! Mam pytanie. Wlałem olej ,,Zipp semi synthetic 2T" do dozownika w moim peugeocie SF2. i po fakcie podczas jazdy przerywa i czasem gaśnie. Czy to wina oleju?
Chodzi mi o:
http://www.scigacz.pl/Olej,silnikowy,od,Zippa,4987.html
Robinq
Świeżak

Postprzez Tomek1616 » 4/4/2009, 20:15

Jak widać piszę (Olej silnikowy od Zippa)!!! a nie od Peugota :wink: . Ale jeśli dopiera zaczął Ci robić takie coś po wlaniu tego oleju to pewnie wina oleju.

Nie myli siÄ™ ten kto nic nie robi !!![/quote]
Tomek1616
Świeżak

Postprzez Kai321 » 5/4/2009, 19:56

Spość ten olej i wlej olej który nadaje się do tego moto wlej jakiegoś Castrola i powinno wszystko śpiewać
Zwycięstwo jest rzeczą ważną, lecz najważniejszą
jest udział w walce.
Kai321
Świeżak

Postprzez internatsyf » 9/4/2009, 14:27

Ja mam ten sam problem i zastanawaim się czy to nie jest tak jak mówisz bo ja też używasm innego oleju i tez mi na początku przerywał a teraz to jest coś takiego że odpalam go popyrka troche a później gaśnie więc możesz się tego spodziewac w późniejszym okresie ale pogadałem tu i tam i dowiedziełem się że może to zależeć o obrotów ale nie moge narazie nic zrobic bo zgubiłem kluczyki i nie wiem jak wymontować stacyjke żeby dorobić kluczyk. Więc jak ogarniasz coś w silniku to możesz podkręcic troche obroty jak to nie pomoże i dalej będzie przerywał to trzeba będzie dowiedziec sie coś wiecej od specjalisty
internatsyf
Świeżak

Powrót do Motorowery do 50 ccm

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości

na górê