Yamaha 80
• Strona 1 z 1
Yamaha 80
Witam !
Mam małe pytanko ! jeśli mam kartę motorowerowo i będę jeździł yamaho dt 80 ccm zarejestrowano na 50 ccm to przy zatrzymaniu co mogą mi zrobić ? albo jak się sakpują że niema odcięcia ? jakie wysokości mandatów za to są? i przy okazji jaki motor wybrać do 4000zł ale nie skuter ? ( moja waga 80kg wzrost 184 cm ) ta yamaha dt 80 będzie dobra? i może ktoś w okolicach Szczytna lub Olsztyna ma coś na sprzedaż ?
Mam małe pytanko ! jeśli mam kartę motorowerowo i będę jeździł yamaho dt 80 ccm zarejestrowano na 50 ccm to przy zatrzymaniu co mogą mi zrobić ? albo jak się sakpują że niema odcięcia ? jakie wysokości mandatów za to są? i przy okazji jaki motor wybrać do 4000zł ale nie skuter ? ( moja waga 80kg wzrost 184 cm ) ta yamaha dt 80 będzie dobra? i może ktoś w okolicach Szczytna lub Olsztyna ma coś na sprzedaż ?
- Arek171
- Świeżak
Zacznijmy od tego, że coś takiego jest nielegalne. Jeżeli ciebie złapią na suszarkę czy na jakieś inne urządzenie przy prędkości większej niż 50 zabierają ci dowód rej. i wzywają lawetę która zabiera moto. Wtedy masz łagodnie mówiąc przes**ne. Jedna sprawa za zaniżanie poj. silnika i tym samym okradanie firm ubezpieczeniowych a druga za prowadzenie bez uprawnień.
P.S. Za to drugie sprawy nie powinno być ale jest spora kara pieniężna i mogą dać zakaz wyrobienia prawka na ileś tam lat.
P.S. Za to drugie sprawy nie powinno być ale jest spora kara pieniężna i mogą dać zakaz wyrobienia prawka na ileś tam lat.
Była CBR 600 F2.
-
deyna - Bywalec
Deyna ma racje, najgorsze że ryzykujesz prawko, jak ce złapią na karcie motorowerowej na 80ccm to mogą np zakazać robienia prawka do 23 roku życia i na samochód i na motor
Lepiej nie ryzykuj

nsr>zzr>zx6r>r6>cbr f4i?
-
Dandi93 - Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 6 gości