RS125_kilka pytań
• Strona 1 z 1
RS125_kilka pytań
Mam kilka pytań dot. mojej rs zakupionej w czasie zimy:
1) gdzie montuje sie linke od szykościomierza ?
2)czy prwidłowe jest to że jak sie napali to pracuje na 2000 obrotów a jak sie przegazuje to stoi na 4000 i nie spada?
3)od ilu stopni termostat pokazuje temp. bo zjechałem chyba 6 km a on dalej "cold" -czy jest uszkodzony i jak wygląda naprawa?
2)czy prwidłowe jest to że jak sie napali to pracuje na 2000 obrotów a jak sie przegazuje to stoi na 4000 i nie spada?
3)od ilu stopni termostat pokazuje temp. bo zjechałem chyba 6 km a on dalej "cold" -czy jest uszkodzony i jak wygląda naprawa?
-
vapno666 - Świeżak
Re: RS125_kilka pytań
vapno666 napisał(a):Mam kilka pytań dot. mojej rs zakupionej w czasie zimy:
ad. 1) do ślimaka z jednej strony a z drugiej do licznika, musisz zdjąć czasze bo to z tyłu
ad. 2) ściema, no chyba ze masz tempomat

-
lewko - Świeżak
tak... linka łączy slimak z licznikiem.. ale ja nie musiałem sciągac czaszy.. da sie dojść bez tego...
jak zimny to obroty dobre ale po przegazowaniu powinny tez wracac to takich.. wyreguluj gaźnik... a z termostatem to zobacz czy wogóle masz podłączony przewod do gory cylindra.. kiedys miałem odłączony i tez tak pokazywał...
jak zimny to obroty dobre ale po przegazowaniu powinny tez wracac to takich.. wyreguluj gaźnik... a z termostatem to zobacz czy wogóle masz podłączony przewod do gory cylindra.. kiedys miałem odłączony i tez tak pokazywał...
Tomek M
- talerz1111
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości