Kontrola .
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Kontrola .
- Kod: Zaznacz cały
http://www.youtube.com/watch?v=gwflHfIaskk&feature=related
Miał ktoś z was "przyjemność" załapać się na taką kontrolę w Polsce?
szczerze mówią nie widziałem, żeby takie coś robili komuś... =/
Obejrzałem te filmiki niemieckie i brytyjskie, to aż się wystraszyłem.
Nie chce, żeby mi zakładali blokady . --.--
-
kalboy92 - Świeżak
Fajna sprawa, kilku agentów miało ponad 100 na pomiarze, chyba pierdzidełka do przerejestrowania pójdą
Ale niestety u nas policja woli wydawać kasę na fotoradary i inne duperele więc nie spodziewałbym się "przenośnej hamowni", chociaż kto wie, może za rok
.

Yamaha TeTetka Szyćsetka -> to już przeszłość......w oczekiwaniu na kolejne moto

-
wiklad - VIP Ścigacz.pl
Ku*rwa jeszcze tego by brakowało w tym syfie który nazywamy Polską, zamiast budować nowe drogi lepiej dopierdolić więcej fotoradarów podwyższyć mandaty. W tym jeban*ym kraju nie ma torów wyścigowych nie ma nic, a nawet jak są to stare babcie mocherowe mieszkające w pobliżu mówią że za głośno im jest to Gdzie my mamy jeździć? A potem sie mówi że wypadków tyle i wogóle.
-
KAPELA911 - Bywalec
KAPELA911 napisał(a):Ku*rwa jeszcze tego by brakowało w tym syfie który nazywamy Polską, zamiast budować nowe drogi lepiej dopierdolić więcej fotoradarów podwyższyć mandaty. W tym jeban*ym kraju nie ma torów wyścigowych nie ma nic, a nawet jak są to stare babcie mocherowe mieszkające w pobliżu mówią że za głośno im jest to Gdzie my mamy jeździć? A potem sie mówi że wypadków tyle i wogóle.
Wypadki są bo połowa skuterzystów ma odblokowane sprzęty których nawet nie potrafi ogarnąć, a potem tylko płacz i lament bo dzieciak wyjechał z podporządkowanej pod autobus albo rozwalił się przy wyprzedzaniu na siłę.
PS: NIE bluzgaj tak, to porządna knajpa

Yamaha TeTetka Szyćsetka -> to już przeszłość......w oczekiwaniu na kolejne moto

-
wiklad - VIP Ścigacz.pl
No ja jeżdże od 8 roku życia na 2 kołach...
Zaczynałem od motorynki ^^ ;D
teraz mam 17 lat, wchodzę na TZR 50 i też nie jestem pewien, czy dobrze jeżdżę. =/
Na to, czy ktoś jeździ dużo, czy mało nie ma wpływu i reguły na to, czy będzie liczył tzw. szpachelke czy też nie.
Jedni jeżdżą miesiac i mają szczęście a inni 4 lata i leżą ;(
Zaczynałem od motorynki ^^ ;D
teraz mam 17 lat, wchodzę na TZR 50 i też nie jestem pewien, czy dobrze jeżdżę. =/
Na to, czy ktoś jeździ dużo, czy mało nie ma wpływu i reguły na to, czy będzie liczył tzw. szpachelke czy też nie.
Jedni jeżdżą miesiac i mają szczęście a inni 4 lata i leżą ;(
-
kalboy92 - Świeżak
u mnie w okolicy nikogo nie złapali na cos takiego... ale na parkingu mają podobno cos takiego so sprawdzania...
Ja tez mam 17 lat i jezdze od 12 roku zycia zaliczylem juz 2xmotorynki motorynke z silnikiem od wsk, etz 250, simsona enduro a teraz jezdze na Aprili Pegaso 125 nigdy nie miałem zadnego wypadku ani nic podobnego xD
Ja tez mam 17 lat i jezdze od 12 roku zycia zaliczylem juz 2xmotorynki motorynke z silnikiem od wsk, etz 250, simsona enduro a teraz jezdze na Aprili Pegaso 125 nigdy nie miałem zadnego wypadku ani nic podobnego xD

-
tomala821 - Świeżak
Heh u mnie luzik
Policja zakupiła ostatnio Opla Vectra'e, Suzuki Grand Vitara'e i KIA'e i30
Nie ma już kasy na jeżdżące hamownie
Jakieś dwa lata mogę spokojnie śmigać.
Podobnie jak Wy mam 17 lat. Zaczynałem od skutera Hondy SFX50 mając 12 lat, potem przerzuciłem się na Yamaha'e TZR50, a obecnie dosiadam Hondę NSR 125R JC22, 2000r.
Pozdrawiam!

Policja zakupiła ostatnio Opla Vectra'e, Suzuki Grand Vitara'e i KIA'e i30

Nie ma już kasy na jeżdżące hamownie

Jakieś dwa lata mogę spokojnie śmigać.
Podobnie jak Wy mam 17 lat. Zaczynałem od skutera Hondy SFX50 mając 12 lat, potem przerzuciłem się na Yamaha'e TZR50, a obecnie dosiadam Hondę NSR 125R JC22, 2000r.
Pozdrawiam!
---> <b>HONDA NSR 125R<b>™
-
Archas - Świeżak
Ja zacząłem w wieku 8 lat najpierw miałem motorynke pony, potem komara potem troche przerwy była wsk'a no i jest skuter teraz, ale planuje kupić sobie jawe 350 i ewentualnie przerobić ją na dragstera.
Miałem mase dzwonów raz leżałem w szpitalu, ale nie zraziłem się do motocykli wręcz przeciwnie nabrałem jeszcze powera do nich, te dzwony mnie nauczyły że nie warto zapierd*alać kiedy się nie ma doświadczenia i ma się statut ,,miszcza prostej" , teraz na szczęscie sporo się zmieniło.
Miałem mase dzwonów raz leżałem w szpitalu, ale nie zraziłem się do motocykli wręcz przeciwnie nabrałem jeszcze powera do nich, te dzwony mnie nauczyły że nie warto zapierd*alać kiedy się nie ma doświadczenia i ma się statut ,,miszcza prostej" , teraz na szczęscie sporo się zmieniło.
w Hiszpanii taka hamownia jest obowiązkowa dla wszystkich 49cm żeby zaliczyć itv, bzyki które idą powyżej 50km/h muszą zakładać limitadory, co więcej policja sprawdza na drogach czy ograniczniki są założone i homologowane, duże motory też muszą mieć, np jeśli ktoś ma prawko poniżej 2 lat może kupić nawet litra ale zakłada limit do 30KM
-
kocurek1 - Świeżak
Heh
Dobre ;P Ale mysle ze w polsce jeszcze dlugo dlugo zanim cos takiego zrobia
W koncu to kosztuje ;P

Suzuki Bandit 600N 2003r.
- Mateusz149
- Bywalec
-
Łukasz_15* - Świeżak
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Powrót do Motorowery do 50 ccm