DYLEMAT ZAKUPU
• Strona 1 z 1
DYLEMAT ZAKUPU
Witam.Z racji zbliżającego się sezonu mam zamiar zakupić sobie jakiś większy sprzęt ale mam wielki dylemat.Zupełnie nie wiem czy to ma być coś sportowego,turystycznego,Quad albo Cros mam kwotę do 8000 i pojemność jeżeli chodzi o motor sportowy i turystyczny nie może przekroczyć 125 Cros albo quad to bez różnicy.Jak sportowy to tylko Honde Cbr a turystyczny to Cagiva planet/raptor.Proszę o pomoc w rozwiązaniu dylematu i pokazaniu plusów i minusów.Pozdrawiam
- sebo56222
- Świeżak
Cagiva planet/raptor. Ale ponoć jej nie produkują i jest coraz większy problem z częściami.
Cbr jest okey jeżeli nie oczekujesz cudów od 125, a sprawnego i niezawodnego poruszania się.
No i oczywiście jeśli nie szpecą Cię jej "rowerowe" kształty (co jest kompletną bzdurą
)
Cbr jest okey jeżeli nie oczekujesz cudów od 125, a sprawnego i niezawodnego poruszania się.
No i oczywiście jeśli nie szpecą Cię jej "rowerowe" kształty (co jest kompletną bzdurą

-
wikples - Bywalec
z częściami do cagiovy nie było by problemu bo mam dostęp a na Honde chyba bym sie zdecydował bo cagiva nie wiadomo co kupie a Honde kolega by mi oddał za 7000 nówkę sztukę.A nie proponujecie nic z Crosa albo quada do zabawy nie był bym bardziej zadowolony??
- sebo56222
- Świeżak
Na quadach się nie znam. Wiadomo, że cross najlepszy do zabawy.
Wybór należy do Ciebie. Na full crossach się zadobrze nie znam i to raczej do działu offroad. Z szosowych to jak pisałem. Do hondy trzeba podchodzić z innym podejściem. Ja jestem zadowolony. Można pojeździć. Wiadomo, że 2T mocniejszy i szybszy, ale coś za coś

Wybór należy do Ciebie. Na full crossach się zadobrze nie znam i to raczej do działu offroad. Z szosowych to jak pisałem. Do hondy trzeba podchodzić z innym podejściem. Ja jestem zadowolony. Można pojeździć. Wiadomo, że 2T mocniejszy i szybszy, ale coś za coś

-
wikples - Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm