Co może mi zrobić policja????
Sad na pewno ! Chyba ze trafisz na jakiegoś Policjanta który przymknie na to oko . W co wątpię ! Jak już chcesz jedząc to lepiej jeździj na normalnie zarejestrowanej a nie na 50 ccm można mieć na serio dużo problemów .
Pozdrawiam i nie polecam!
Pozdrawiam i nie polecam!
Yamaha YZ 125 , Ducati 848 ;d
- wiktorgre
- Świeżak
Witam!!!
Ponieważ jestem też posiadaczem rs-ki to wtrącę swoje trzy grosze.
Kiedyś mnie złapała policja jadąc 65jakieś i niebieski poprosił o dokumenty i spytał czy o jest max motorku, ja mu mówię że tak. I on że oki i pojechali.
Kolejnego dnia na mieście mnie zatrzymali chyba Lublin to był i wysiada typ ogląda moto do okoła (mam wydech od zrx)I prosi o dokumenty. Ja mu dałem i on na to że jeszcze prawko
ja mu mówię że to 50cmm a ten ze niemożliwe...
Ja mu pokazuje tabliczkę że to af1 50 a on mi że rame każdy może wsadzić... Dopiero na cylku mu pokazałem 50ccm i uwierzyli. Tak żę policja w większych miastach już wie o co kaman
Ponieważ jestem też posiadaczem rs-ki to wtrącę swoje trzy grosze.
Kiedyś mnie złapała policja jadąc 65jakieś i niebieski poprosił o dokumenty i spytał czy o jest max motorku, ja mu mówię że tak. I on że oki i pojechali.
Kolejnego dnia na mieście mnie zatrzymali chyba Lublin to był i wysiada typ ogląda moto do okoła (mam wydech od zrx)I prosi o dokumenty. Ja mu dałem i on na to że jeszcze prawko

Ja mu pokazuje tabliczkę że to af1 50 a on mi że rame każdy może wsadzić... Dopiero na cylku mu pokazałem 50ccm i uwierzyli. Tak żę policja w większych miastach już wie o co kaman
- Lotos1
- Świeżak
Ja w tuono mam tak samo,zaraz sie na cylek gapią xD ale stoi jak byk 49,8 ccm i mi mogą
Przynajmiej nie cza sie gimnastykowac zeby to zobaczyc.W mniejszych miastach tez juz nie są tacy glupi,np w takim Raciborzu to norma...Czyli jednak malpeczki maja jakies tam szkolenia 

KTM 950 SM Orange Power! | www.migus-motocykle.pl
-
Koval135 - Mieszkaniec forum
B1,totalny bezsens.po h mi jeździc czymś co musi wazyc max 550 kg/Przecież to pyrtuś jest.Nawet malucha czy cc musisz odchudzic zeby sie zmieścil,bo w polsce cięzko kupić autko które łapie sie na B1,większosc jest sprowadzana z za granicy i tanie nie są 

-
Wcale nie sa takie drogie moj kolega ma daihatsu cuore i kupil za 5000 z oplatami.
I to wcale nie taki pyrkaacz we 3 jechalismy 140 i pojechalibysmy wiecej ale sie wlekli przed nami...
La wygladu to to nie ma;/
I to wcale nie taki pyrkaacz we 3 jechalismy 140 i pojechalibysmy wiecej ale sie wlekli przed nami...
La wygladu to to nie ma;/
S - szał
U - ucieczka
Z - zakręt
U - uderzenie
K - koniec
I - inny świat
gsx - r
U - ucieczka
Z - zakręt
U - uderzenie
K - koniec
I - inny świat
gsx - r
- Herbi NSR
- Świeżak
No wlasnie...Ale mimo wszystko,moze i jakos to leci,ale to tak mala puszeczka w większosci przypadkow,i często wygląda jak autko dla dziewczynek 

-
150 kucy... w jakim ty swiecie zyjesz?
10 lat jezdze (wlasciwie moj ojciec) 75hp cordoba i nie narzekam, choc moglaby byc szybsza
150hp to tak zeby zawsze miec wystarczajaco i jeszcze troszke
10 lat jezdze (wlasciwie moj ojciec) 75hp cordoba i nie narzekam, choc moglaby byc szybsza
150hp to tak zeby zawsze miec wystarczajaco i jeszcze troszke

Peugeot Vivacity -> '06 Kawasaki Ninja 250

-
SHVAYA - Bywalec
No niestety ale się mylicie bo mówie to a b:P
Własnie dokładnie sie wczytałem temu i to też jest lipa bo po piersze. Owszem jest prawko b od 16 ale musisz śmigać z kimś kto ma prawko min.5lat. I jak masz 18 to musisz drugi raz zdawać tyle że sam egzamin
Własnie dokładnie sie wczytałem temu i to też jest lipa bo po piersze. Owszem jest prawko b od 16 ale musisz śmigać z kimś kto ma prawko min.5lat. I jak masz 18 to musisz drugi raz zdawać tyle że sam egzamin
Idź swoją drogą, nie daj satysfakcji wrogom
- Lotos1
- Świeżak
Lotos1 napisał(a):No niestety ale się mylicie bo mówie to a b:P

Powtarzam,na B1 mozesz jeździć tylko autkami których masa nie przekracza 550 kg.Wiec to ze musisz jeździć z kims kto ma prawko to wiadomo gdzie to wladowac...między bajki.Akurat wczoraj o tym gadalem z instruktorem więc jeszcze mi sie nie zdązylo pomieszac.
http://www.auto-b1.pl/page71044498947ac1e7de221a.html
-
zalezy jak kto jezdzi i jakie lubi autka czasami jezdze BMW 318 i ma ona teraz około 115km i to tak bardzo nie jezdzi jak ja bym chciał... Niedawno jechałem brata calibro z lekkim tuningem maechanicznym około 160 km moze wiecej moze mniej bo on sam nie wiem i ten opelek juz przyspieszał i to czuć było... A mniej niz 100km to nie dla mnie...
- Hubert17
- Świeżak
Witam, jest to mój pierwszy post na tym forum. Ahhgrrr każdy mówi, że lepiej nie rejestrować 125/50 bo są potem straszne problemy... No tak tylko że większość tak robi i co ? Nic. Przykładowo moi znajomi mają takie właśnie "aprilki" rs o większych pojemnościach i wszystko zarejestrowane na 50ccm.
Kolejny jeździ Gilerą 180/50 już 3 rok i jakoś zero lipy, nic totalnie. Myślę, że dużo osób uważa, że to co mówię jest głupotą i nigdy tak nie postąpią, lecz Polska jak to Polska różnego rodzaju przekręty się dzieją... Mieszkam w małym mieście(Mława) może ktoś kojarzy, wiem gdzie stoi Policja, przynajmniej gdzie najczęściej. Jeżdżę już 2 lata Aprilia Rally po całkowitym tuningu silnika, ale postanowiłem przesiąść się na coś mocniejszego i .... Z biegami. Mam już ukończone swoje lata i niby mogę już robić A1... Ale po co?
Róbcie jak chcecie. Proszę nie pisać komentarzy w stylu "co ty się znasz, złapie cię policja i już po tobie dzieciaku". Dla niektórych użytkowników tego forum może i jestem jeszcze dzieckiem, lecz proszę uszanować moją wypowiedź.
Pozdrawiam !
Kolejny jeździ Gilerą 180/50 już 3 rok i jakoś zero lipy, nic totalnie. Myślę, że dużo osób uważa, że to co mówię jest głupotą i nigdy tak nie postąpią, lecz Polska jak to Polska różnego rodzaju przekręty się dzieją... Mieszkam w małym mieście(Mława) może ktoś kojarzy, wiem gdzie stoi Policja, przynajmniej gdzie najczęściej. Jeżdżę już 2 lata Aprilia Rally po całkowitym tuningu silnika, ale postanowiłem przesiąść się na coś mocniejszego i .... Z biegami. Mam już ukończone swoje lata i niby mogę już robić A1... Ale po co?
Róbcie jak chcecie. Proszę nie pisać komentarzy w stylu "co ty się znasz, złapie cię policja i już po tobie dzieciaku". Dla niektórych użytkowników tego forum może i jestem jeszcze dzieckiem, lecz proszę uszanować moją wypowiedź.
Pozdrawiam !
- dzikijohny4
- Świeżak
SHVAYA napisał(a):rob co chcesz, ale sprobuj kogos zabic albo zranic na ulicy to cie znajdziemy
Mam to uznać jako groźbę ? Nie żartuj...
- dzikijohny4
- Świeżak
Powrót do Motorowery do 50 ccm