łożyska wału nrg LC
• Strona 1 z 1
łożyska wału nrg LC
po sezonie zmieniałem rolki i zauważyłem że mam ledwie wyczuwalny luz na wale jeżdziłem na nich jakieś 4tys. km czy jest możliwe że po takim przebiegu mają luz. tylinder to 70-tka
- Karolek330
- Świeżak
Jak masz jakąs mocna 70 to tak,jak lozyska słabsze jakies,a cylek mocny to i po mniejszych przebiegach sie zdazało.
KTM 950 SM Orange Power! | www.migus-motocykle.pl
-
Koval135 - Mieszkaniec forum
nie no stówke dałem za łożyska a cylek ma jakieć 8-9 koni, nie kręci powyżej 10tys.obr. to były jakieś skf
- Karolek330
- Świeżak
Czyli cylek średni,a łozyska calkiem calkiem,skf w końcu to dobra firma.Mozliwe,ze minimalnie krzywo je wsadzileś?To wystarczy zeby szybciej sie zużywały.
PS:Nie wiesz jaki mialy luz? C3,C4? Bo łożyska o dużym luzie mają minimalne luzy.Chociaż w przypadku tych co wyminilem,nie powinno to mieć miejsca chyba...
PS:Nie wiesz jaki mialy luz? C3,C4? Bo łożyska o dużym luzie mają minimalne luzy.Chociaż w przypadku tych co wyminilem,nie powinno to mieć miejsca chyba...
KTM 950 SM Orange Power! | www.migus-motocykle.pl
-
Koval135 - Mieszkaniec forum
nie wiem czy C3 czy C4 poprostu chwyciłem za wał od obu stron i coś tam czuć poza tym wsawiał je mechanik poprostu chce żeby one mi wytrzymały jakieś dwa tys. km. bo chce se wstawić mocniejszy cylek w wakacje jak se zarobie i przy okazji te łożyska. może pujść z tym do mechanika bo narobie se strat jak mi sie wszystko sypnie. i co oznaczają te c3,c4 jakie to są parametry??
- Karolek330
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości