Co wybrać - Aprilia RS 50 (06r model) vs TZR 50 (03r+)
			 • Strona 1 z 1

Co wybrać - Aprilia RS 50 (06r model) vs TZR 50 (03r+)
Witam, moge wydać około 15tys na motorower (oczywiście nowy z salonu), i nie moge sie zdecydować, oba motorowery wyglądają świetnie, ale meczy mnie jedna rzecz, mianowicie silnik, wiem ze w starszym modelu RS 50, XR6, TZR czy Rieju RS2 były silniki Minarelli AM6, teraz Derbi w swojim nowym modelu GPR wprowadziło sielnik który podobno ma pare koni wiecej, i własnie   tu moje pytanie, czy nowy model RS 50 ma taki sam silnik ja wczesniej, czy jest szybsze, bo w sumie tylko to zadecyduje o mojim wyborze,prosze o pomoc i z góry serdecznie dziękuje
pozdrawiam
Wiec to-
 (otwórz link)
  (otwórz link)
czy to-
 (otwórz link)
  (otwórz link)

pozdrawiam
Wiec to-
 (otwórz link)
  (otwórz link)
czy to-
 (otwórz link)
  (otwórz link)- Lance
- Świeżak
Witam
Mozna już kupić nową RS 50, jak wy to mówicie w "nowej budzie".
A wybór nie jest taki łatwy jak wam sie wydaje,"bierz TZR, jest ładniejsza", lub"Aprilia jest lepsza(...)- to żaden argumęt, bo niby w czym jest lepsza ? w marce? wyglądzie ? jak sie nie kupuje i sie nie zna-to tak sie mowi, ale kiedy ma sie zamiar wydać 15patyków na motorower człowiek nie szuka porady w takim stylu, tylko fachowej pomocy.
TZR znam, widziałem ją, siedizałem na niej, wiem o niej wszystko co powieniennem, ale o RS nic, to jedna wielka niewiadoma, i tym bardziej ciezko mi sie dowiedizec czego kolwiek bo salon mam daleko, nawet nie wiem gdzie, a Yamahy mam 26km od domu, Wzią bym RS gdybym coś wiecej o niej wiewdział, jakieś dane techniczne, prosze o pomoc
ps. musze sie zdecydowac do 1 listpada, potem jak nie bede wiedział nic o RS-ce biore czarną TZR 
pozdro dla motocyklistów
				Mozna już kupić nową RS 50, jak wy to mówicie w "nowej budzie".
A wybór nie jest taki łatwy jak wam sie wydaje,"bierz TZR, jest ładniejsza", lub"Aprilia jest lepsza(...)- to żaden argumęt, bo niby w czym jest lepsza ? w marce? wyglądzie ? jak sie nie kupuje i sie nie zna-to tak sie mowi, ale kiedy ma sie zamiar wydać 15patyków na motorower człowiek nie szuka porady w takim stylu, tylko fachowej pomocy.
TZR znam, widziałem ją, siedizałem na niej, wiem o niej wszystko co powieniennem, ale o RS nic, to jedna wielka niewiadoma, i tym bardziej ciezko mi sie dowiedizec czego kolwiek bo salon mam daleko, nawet nie wiem gdzie, a Yamahy mam 26km od domu, Wzią bym RS gdybym coś wiecej o niej wiewdział, jakieś dane techniczne, prosze o pomoc
ps. musze sie zdecydowac do 1 listpada, potem jak nie bede wiedział nic o RS-ce biore czarną TZR

pozdro dla motocyklistów
Honda NSR
			- Lance
- Świeżak
Ja bym wolał tzr, bo aprilla, to aprilla. Yamaha lepsza.
				Zapraszam na http://www.bikepics.com/members/kuba9449/
			- 

kuba9449
- Świeżak
nie bierz Aprilli... mało części, jeżeli juz cos znajdziesz to cena straszna :O ... a wiadomo Japończyk to Japończyk... Yamaha rządzi 

Chcesz zarobić trochę kasy ??? Koniecznie wejdź! Sprawdzone! >>KLIKNIJ<< http://cash2007.xt.pl  (otwórz link)
			- 

RazieL
- Świeżak
NO panowie i panie  dzisiaj odebrałem moją RS ke
 dzisiaj odebrałem moją RS ke  jestem taki happy ze hej
 jestem taki happy ze hej  wygląda swietnie i jeździ też fajnie, ale stłumiona jest wiec 45 max i to tak wolno ze hej, ale jest taka piękna ta RS że nie wiem, a tak wogle to brzmi b.dobrze, nie pierdzi jak skuter, tylko jak skuter o wiekszej pojemności
  wygląda swietnie i jeździ też fajnie, ale stłumiona jest wiec 45 max i to tak wolno ze hej, ale jest taka piękna ta RS że nie wiem, a tak wogle to brzmi b.dobrze, nie pierdzi jak skuter, tylko jak skuter o wiekszej pojemności  , a teraz ide jeździć dalej
, a teraz ide jeździć dalej  POZDRO DLA WSZYSTKICH ZMOTORYZOWANYCH !!!!!!!!!!!!!!!!
 POZDRO DLA WSZYSTKICH ZMOTORYZOWANYCH !!!!!!!!!!!!!!!!
				 dzisiaj odebrałem moją RS ke
 dzisiaj odebrałem moją RS ke  jestem taki happy ze hej
 jestem taki happy ze hej  wygląda swietnie i jeździ też fajnie, ale stłumiona jest wiec 45 max i to tak wolno ze hej, ale jest taka piękna ta RS że nie wiem, a tak wogle to brzmi b.dobrze, nie pierdzi jak skuter, tylko jak skuter o wiekszej pojemności
  wygląda swietnie i jeździ też fajnie, ale stłumiona jest wiec 45 max i to tak wolno ze hej, ale jest taka piękna ta RS że nie wiem, a tak wogle to brzmi b.dobrze, nie pierdzi jak skuter, tylko jak skuter o wiekszej pojemności  , a teraz ide jeździć dalej
, a teraz ide jeździć dalej  POZDRO DLA WSZYSTKICH ZMOTORYZOWANYCH !!!!!!!!!!!!!!!!
 POZDRO DLA WSZYSTKICH ZMOTORYZOWANYCH !!!!!!!!!!!!!!!!Honda NSR
			- Lance
- Świeżak
MATEUSZ1302 NIE ODGRZEBUJ STARYCH TEMATOW .... POSZUKAJ SE NA EBAYU ;]
				Life begins at 200 km/h  |  |  | http://bikepics.com/members/bmroczyk |  | Fz1N 08` / Ktm 525 XC SS 08` Atv
 |  |  | http://bikepics.com/members/bmroczyk |  | Fz1N 08` / Ktm 525 XC SS 08` Atv
			 |  |  | http://bikepics.com/members/bmroczyk |  | Fz1N 08` / Ktm 525 XC SS 08` Atv
 |  |  | http://bikepics.com/members/bmroczyk |  | Fz1N 08` / Ktm 525 XC SS 08` Atv- 

bmroczyk
- Bywalec
tzr bo mi sie bardziej podoba i osiągi tez nienajgorsze
				gg:9830753 | tel: 514575987 | email: danielyamaha@interia.pl
			- Daniel_wojkowice
- Świeżak
			 • Strona 1 z 1

Powrót do Motorowery do 50 ccm