Naprawa yamahy tzr
• Strona 1 z 1
Naprawa yamahy tzr
Witam wszystkich
mam do was takie pytanie czy mógł by Mi ktoś wytłumaczyć co sie dzieje z moimi hamulcami. A dokładniej to jak kupiłem maszynke przetoczyłem tarcze
i załorzyłem nowe klocki hamulcowe i troche tarły o tarcze lecz po jakimś czasie sie ułorzy. Wczoraj jak byłem na przejażdżce po długim okresie gdy motor stał coś z nimi jest nie tak strasznie słabo łąpia.Nawet na 2 hamulce a kolesiowi wyrypał bym w dupe dosłownie zatrzymałem sie na styk nie wiem za bardzo od czego zacząć czy kupić nową tarcze na allegro i nowe klocki bo te moze sie starły gdy tak obcierały o tarcze na początku?No i jeszcz mam proźbe czy ktoś jest w stanie znaleść Mi plastiki do YAMAHY TZR ale w starej budzie bo te są w fatalnym stanie a nic nie moge znaleść na allegro może źle szukam.Mam nadzieje że mi pomozecie POZDRO
http://www.allegro.pl/item349034358_now ... tanio.html
znalazłem przed chwilą coś takiego i teraz pytanie jak by to wyglądało gdybym kupil ogolnie owiewki i każda by była z innej parafi :p ale bym je pomalował czy to by ładnie wyglądało ?

http://www.allegro.pl/item349034358_now ... tanio.html
znalazłem przed chwilą coś takiego i teraz pytanie jak by to wyglądało gdybym kupil ogolnie owiewki i każda by była z innej parafi :p ale bym je pomalował czy to by ładnie wyglądało ?
- Mjaja
- Świeżak
Przejachałem coś około 1300-1400 km na poczatku to sie na nich rozpedzalem do 80 tak mi obcierały teraz jest elegancko ale samo chamowanie pozostawia wiele do zyczenie. Nie bardzo niestety wiem czy klamka jest mięka czy twarda jest troche luzu zanim mi złapie tarcze a potem no cuż chyba dosyć mięko idzie lecz wiadomo moge ją tylko kawałek wcisnąć
- Mjaja
- Świeżak
Moim zdaniem to są oznaki zapowietrzonego układu. Przynajmniej ja miałem podobnie.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
Wielkie dzięki. Już umówiłem sie do mechanika co sie na tym zna niestety dopiero na 15 maja więc będe musiał sie jakoś przetoczyć na tych przez ten czas no ale cuż mówi sie trudno.A plastiki opłaca sie lutowac czy tam sklejac czy sobie odpuścić to?
- Mjaja
- Świeżak
moim zdaniem odpowietrzanie do efekt !
odpusci sobie
odpusci sobie
Gilera Nexus 125 + Cylinder 210cc malossi + modul CDI digitronic malossi + multivar 2000 malossi + sprzeglo delta malossi = nie doscigniona 125 skut ;]
[: Jedyna taka :]
[: Jedyna taka :]
-
mastero33 - Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości