Zabezpiecznienie skutera przed kradzieżą
• Strona 1 z 1
Zabezpiecznienie skutera przed kradzieżą
Witam tak się składa że kupiłem w swoim życiu swój 1 skuter Romet
Retro model i planuje, kupić zabezpieczenie tak sie składa, że na allegro znalazłem zabezpieczenie firmy ABUS <DISKUS CHAIN 24/70/8KS110 BLACK> wiem że to dobra firma, ale proszę was o wasze opinie na temat zabezpieczeń oraz czy warto kupić te zabezpieczenie.
pozdrawiam michal

pozdrawiam michal
"lepiej być kimś 1 dzień niż nikim przez całe życie"
-
caveman - Świeżak
hmm ja bym sie nie martwil kto ci rometa ukradnie to nie komuna ze romet to byl na tamtejsze czasy ferrari :]
ale jak tak bardzo chcesz wystarczy blokada na tarcze hamulcową i styka :]
ale jak tak bardzo chcesz wystarczy blokada na tarcze hamulcową i styka :]
Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
hmm dla mnie to troszke przypoomina przypinanie roweru : kto ci moto w miescie ukradnie??:P to nie usa ze cbr 600rr murzyny zaladowali do Voyagera i pojechali ^_^ tu do poldka nie wejdzie sqterak :
-
Bostorn - Moderator
takie sytuacje to tylko w usa albo u nas na wioskach to tu mogo zajebac ale w miescie wotpie
nie da rady :p
w usa np murzyny z parkingu przed kamero zajebali inno cebere ha zara filmuy wstawie
macie
http://youtube.com/watch?v=D96QM-lzLM8 z yoyagerem :]

w usa np murzyny z parkingu przed kamero zajebali inno cebere ha zara filmuy wstawie
macie

http://youtube.com/watch?v=D96QM-lzLM8 z yoyagerem :]
-
Bostorn - Moderator
ja niebylbym taki pewien,jak murzyn wpakowal cbr do voyagera,to u nas bedzie tak ze beda na bobka wkladac i gas w podloge i nikt ich nie dogoni...hehehheheheheheheh
Gilera Nexus 125 + Cylinder 210cc malossi + modul CDI digitronic malossi + multivar 2000 malossi + sprzeglo delta malossi = nie doscigniona 125 skut ;]
[: Jedyna taka :]
-
mastero33 - Bywalec
chyba nie ma takich agentow jak u nas
widzialem kiedys typa ktory na ciezarowce wiozl ciezraowke i na tamtej ciezarowce jeszcze ciezarowke,to jest dopiero majstersztyk ;D

Gilera Nexus 125 + Cylinder 210cc malossi + modul CDI digitronic malossi + multivar 2000 malossi + sprzeglo delta malossi = nie doscigniona 125 skut ;]
-
mastero33 - Bywalec
Moim zdaniem najprostszym zabezpieczniem jest kludka na tarcze hamulcowa, najlepiej antywlamaniowa, Bo załuzmy ze ktos ci sie wlamie i bedzie prubowal ukrasc ci pojazd, zobaczy kłudke na tarczy - wezmie łom czy cos w tym rodzaju ale nieda sie rozwalic kłudki nie wyginajac przy tym tarczy hamulcowej, a jak tarcza sie wygnie to kola nie ruszysz;d i wtedy zlodziej bedzie musial zostawic pojazd bo skuter niby lekki zeby podniesc ale za ciezki zeby niesc:)
<b>>>>>>>>>>>>>>>>Bez Młota To Nie Robota<<<<<<<<<<<<<

-
ChudyNs1 - Świeżak
skoro koles normalnie jechal to musiala wytrzymac.. hahahhahahahah
ale widok niezly,gorzej jak bedize most 3,5m beuehehhehehe

-
mastero33 - Bywalec
tak jak kolega powyżej najlepsze rozwiązanie kłódna na tarcze:D najlepsze rozwiązanie nie zawsze jest gdzie przykleić motor do słupa a tak z czystym sumieniem zostawiasz go gdzie chcesz :]
-
Bostorn - Moderator
tak jak kolega powyżej najlepsze rozwiązanie kłódka na tarcze:D najlepsze rozwiązanie nie zawsze jest gdzie przykleić motor do słupa a tak z czystym sumieniem zostawiasz go gdzie chcesz :]
-
Bostorn - Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm