Honda NSR 50
• Strona 1 z 1
Honda NSR 50
elo mam problem bo w mojej nsr 50 coś stuka od strony sprzęgła a zaczeło się to od tego -->
Jade sobie na rondzie a jakiś debil nie ustąpił mi pierwszeństwa i wjechał prawie mi pod same koła i ja aby uniknąć zderzenia nacisnołem hamulec zarzuciło mną i motor przy prędkości 20km/h polożył się na prawy bok silnikiem nie dotknoł asfaltu bo zamortyzuował upadek kierunkowskaz i pod nurzek pasażera gdy go podniosłem to z przewodu "przelewowego wyleciało dużo benzyny" (to chyba normalne) siadłem i jak dojechałem do chaty to od tamtego czeasu już tak jest co może być nie tak acha i jeszcze jedno gdy jadę jest wszystko ok (stukanie dalej występuje) i gdy wskazuwka obrotów wejdzie na 5tys. zaczyna wibrować cały motor jak wskazówka wejdzie na 6ts. obrotów to motor elegancko jedzie bez żadnych wibracji no i wystąpił problem z biegami zacina się 4 bieg tzn nie można go wbić co może byc nie tak prosze o odp.
Jade sobie na rondzie a jakiś debil nie ustąpił mi pierwszeństwa i wjechał prawie mi pod same koła i ja aby uniknąć zderzenia nacisnołem hamulec zarzuciło mną i motor przy prędkości 20km/h polożył się na prawy bok silnikiem nie dotknoł asfaltu bo zamortyzuował upadek kierunkowskaz i pod nurzek pasażera gdy go podniosłem to z przewodu "przelewowego wyleciało dużo benzyny" (to chyba normalne) siadłem i jak dojechałem do chaty to od tamtego czeasu już tak jest co może być nie tak acha i jeszcze jedno gdy jadę jest wszystko ok (stukanie dalej występuje) i gdy wskazuwka obrotów wejdzie na 5tys. zaczyna wibrować cały motor jak wskazówka wejdzie na 6ts. obrotów to motor elegancko jedzie bez żadnych wibracji no i wystąpił problem z biegami zacina się 4 bieg tzn nie można go wbić co może byc nie tak prosze o odp.
YoYo
- Rafinsr50
- Świeżak
Kolego najlepiej rozkrecaj! zajrzyj do przekladni,bo to cas dziwnego,mysle ze cos ze skrzynia biegow moze tez byc,cos z wybierakiem..
Gilera Nexus 125 + Cylinder 210cc malossi + modul CDI digitronic malossi + multivar 2000 malossi + sprzeglo delta malossi = nie doscigniona 125 skut ;]
[: Jedyna taka :]
[: Jedyna taka :]
-
mastero33 - Bywalec
mialem podobny problem w ns1 stukalo i brzeczalo od strony sprzegla a jak wdusilem sprzeglo nic i ja mialem w dupe wodzik pewnie terz cos w skrzyni albo wodzik albo jakas zebatka
- pollo155
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości