APRILIA RS 125 - naped DID POMOC !!
• Strona 1 z 1
APRILIA RS 125 - naped DID POMOC !!
Siema
Chce wymienic zebatki w mojej rs.Mam pytanie co do oznaczen firmy DID.Sa rozne ceny,wiec pewnie jest to zalezne od sily zebatek.Znalazlem nastepujace oznaczenia:
DID - 520VM - najdrozsze (do 65 koni)
DID - 520 V - srednia cena
DID - 520 - standardowe jakies ?? ;/
DID - 520 VX ??
Pytanie moje jest tez co do rozmiaru zebatek,znaczy ilosci zabkow ??.chcialbym nie strecic na v-maxie zebo to 175 leciala dalej no ale moze da sie lekko przyspieszenie polepszyc ale zeby z 2 str nie niszczyc napedu szybko ;/.Pytanie jeszcze jedno to chyba o ilosc oczek w lancuchy bo znalazlem: 108,106,110.
Co do zebatek to znalazlem rozmiary: 13,14,15,16,17 i tyl: 38,39,30,41,42,43
TO CO WYBRACCC ?? !!.Mam nadzieje ze udzielicie mi wyczerupjacej odp bo sezon tuz tuz a jeszcze trzeba to sprowadzic z niemiec i zalozyc:D.
Pozdrawiam
Chce wymienic zebatki w mojej rs.Mam pytanie co do oznaczen firmy DID.Sa rozne ceny,wiec pewnie jest to zalezne od sily zebatek.Znalazlem nastepujace oznaczenia:
DID - 520VM - najdrozsze (do 65 koni)
DID - 520 V - srednia cena
DID - 520 - standardowe jakies ?? ;/
DID - 520 VX ??
Pytanie moje jest tez co do rozmiaru zebatek,znaczy ilosci zabkow ??.chcialbym nie strecic na v-maxie zebo to 175 leciala dalej no ale moze da sie lekko przyspieszenie polepszyc ale zeby z 2 str nie niszczyc napedu szybko ;/.Pytanie jeszcze jedno to chyba o ilosc oczek w lancuchy bo znalazlem: 108,106,110.
Co do zebatek to znalazlem rozmiary: 13,14,15,16,17 i tyl: 38,39,30,41,42,43
TO CO WYBRACCC ?? !!.Mam nadzieje ze udzielicie mi wyczerupjacej odp bo sezon tuz tuz a jeszcze trzeba to sprowadzic z niemiec i zalozyc:D.
Pozdrawiam
- AdrianRS
- Świeżak
To pierwsze to masz jakości i wytrzymanie łańcuchów. Wiadomo wiecej dasz to długo wytrzyma...
Nie da się nei stracić v-maxu a zyskać przyuspieszenie. Jesli chcesz troche mniejsdzy v-max to kup takie jak teraz masz tylko np na tył dwa zeby większe i łańcuch dwa ogniwa dłuższy oczywiście...
Pozdro
Nie da się nei stracić v-maxu a zyskać przyuspieszenie. Jesli chcesz troche mniejsdzy v-max to kup takie jak teraz masz tylko np na tył dwa zeby większe i łańcuch dwa ogniwa dłuższy oczywiście...
Pozdro
-
Fenek16 - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości