Po czym go poznac
• Strona 1 z 1
Po czym go poznac
Witam posiadam skuterka firmy TGB jest bardzo podobny do 303 ale jak popatrzylem na allegro to takiego samego znalazlem jakiegos skipera sport wiec w jaki sposob mozna sie dowiedziec jaki to model jak poprzedni wlasciciel pozrywal naklejki . Pozdrawiam i czekam na jakas podpowiedz lukaszynka
- Lukaszynka
- Świeżak
Nie chinol tylko Tajwańczyk 

,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
Dowod
O to chodzi ze gosc mi przywiozl go pod nazwa pegasus korona ale on jest wogule nie podobny a dowodu jeszcze nie mam bo go nie zarejestrowalem spojrze na rame dzieki
- Lukaszynka
- Świeżak
eeee głupi koles ze pozrywał apropo tych dokumentów to jak chcesz go zarejestrowac jak niemasz dowodu???
a masz papiery do tłumaczenia itp?? tam powinno wszystko pisac
ja dowodu niemam ale w papierach all pisze co i jak
a masz papiery do tłumaczenia itp?? tam powinno wszystko pisac

Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
Dowodu nie ma jeszcze a na brifie jest calkiem inna nazwa niz on jest a w tlumaczeniu tak zgadza sie pochodzi z kradziezy ale odzyskany przez policje a co do skasowania to moze wiecie czy sa jakies kruczki prawne chyba ze masz co innego na mysli.
- Lukaszynka
- Świeżak
Nie ma to jak coś kupić i nie wiedzieć co sie kupiło...
Na umowie mialem napisane Pegasus Corona Roller jak patrzylem na necie to nawet w 1% nie jest podobny do niego a jak chcialem sprawdzic go w wydziale komunikacji czy na policji czy nie jest krzdziony to kazali mi sie skontaktowac z Interpolem wielkie dzieki za odpowiedzi pozdrawiam lukasz
Na umowie mialem napisane Pegasus Corona Roller jak patrzylem na necie to nawet w 1% nie jest podobny do niego a jak chcialem sprawdzic go w wydziale komunikacji czy na policji czy nie jest krzdziony to kazali mi sie skontaktowac z Interpolem wielkie dzieki za odpowiedzi pozdrawiam lukasz
- Lukaszynka
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości