skuter niechodzi pisac
• Strona 2 z 2 • 1, 2
mixi . .. ehh takimi jak ty powinna zajac sie straż baniczna . .sorry ale to forum nie jest po to by komus wypominac czy ma na paliwo czy nie, ze ma tyle lat a nie wiecej TYLKO PO TO, zeby dzielic sie potrzebnymi informacjami i doradzac, jesli ktos rady potrzebuje . . . skonczylem^^ Pozdr xD
-
KrakiBandzior - Świeżak
KrakiBandzior wsysko ok raacja tylko posty edytuj;)
pomoz to nic nie kosztuje a ratuje..! | viewtopic.php?t=12608 | | zbiorka pieniedzy dla Olafa!wejdz,zobacz,przeczytaj,przemysl.. pomoz. | viewtopic.php?t=19003
-
spoyler92 - Świeżak
Spoko Spoko^^ a ty FIFLAKU xD - stul dziubola. I kupuj Ogiego bo bedzie lanSS xxD No. .mixi sie wymixował po kilku slusznych besztach ^^ Pozdr xD
-
KrakiBandzior - Świeżak
ja myśle że mixi czyta ten temat więc wywołajmy go żeby nam napisał co o nas myśli (o was, bo po mnie jush przejachał
) no więc : mixi !! mixi !! mixi !! mixi !!
dawno sie tak nie ubawiłem. ok ja myśle że temat jest do zamknięcia lub do przeniesienia do działu HYDEPARK , bo z tej rozmowy zwyczajnie nic nie wynika 

"Bóg wybacza...
motocykl nigdy..."

motocykl nigdy..."

-
filak - Świeżak
skuter niechodzi pisac
witam mam problem ze światłami w KYMCO super 8 gdy je załączę świecą około 2 sek. i gasną!! są tylko postojowe .obroty też jakieś wysokie. jak to rozwiązać na serwis nie mam czasu jechać size]
- sasza68
- Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości