Sportowe sprzegło
• Strona 1 z 1
Sportowe sprzegło
Mam pytanie odnośnie sportowego sprzegła do yamahy tzr 50. Co daje takie sprzeglo i wogóle na alegro bylo ale do skuterów i dupnie bylo opisane wiec bede wdzieczny jezeli mi ktos madze odpisze 

- Mjaja
- Świeżak
sprzeglo do skutera a do normalnie " biegówki " jaka jest Tzr bardzo sie rózni i z pewnoscia nie bedzie pasowac. sport sprzeglo do tzr z pewnoscia ci duzo da ( bedzie pardziej kleszczyc i niebedzie sie slizgac na pólsprzegle ) wał ulegnie wiekszemu zluzyciu ale mysle ze to dobra inwestycja
Pozdro
Pozdro
- Guziec
- Świeżak
poprostu jak strzelisz ze sprzęgła to lepiej złapie
jak masz jakis tuning w tzr albo stare sprzęgło to mozesz kupic, ale jezeli chcesz kupic zebu dało ci to moc albo przyspieszenie to jestes w błędzie
jak masz jakis tuning w tzr albo stare sprzęgło to mozesz kupic, ale jezeli chcesz kupic zebu dało ci to moc albo przyspieszenie to jestes w błędzie

- pawlak200192
- VIP Åšcigacz.pl
no to ze mi duzo mocy nie da to ja wiem tylko po prostu to mi lapie przy koncu i do dupy sie rusza to raz a 2 to ciekawosc o co loto w tym sprzegle a tuningu jak narazie nie robie bo sobie teraz za oszczedza i se kupie za 1,5 roku jakas 125 moze mito albo nsr 

- Mjaja
- Świeżak
Mjaja napisał(a):no to ze mi duzo mocy nie da to ja wiem tylko po prostu to mi lapie przy koncu i do **** sie rusza to raz a 2 to ciekawosc o co loto w tym sprzegle a tuningu jak narazie nie robie bo sobie teraz za oszczedza i se kupie za 1,5 roku jakas 125 moze mito albo nsr
jak łapie przy koncy to poluzuj linke od sprzęgła
- pawlak200192
- VIP Åšcigacz.pl
myslisz ze juz z ta linka nie kombinowalem juz sie z nia umeczylem ze ho ho i mam dosc a tego sprzegla na necie nie moge znalesc jak ktos by podrzócił link to bede wdzieczny
mam malo czasu na szukanie tych bajerów i nigdy nic nie moge znalesc

- Mjaja
- Świeżak
Tak guziec, napewno...
Chciałbym powiedzieć,ze to są sportowe sprzegła i wszystkie tak łapia przy końcu. To nie jest sprzegło rometa czy jakiegoś choppera.
To sportowe bedzie tak samo brało przy końcu jesli nie później od tego
Pozdro

Chciałbym powiedzieć,ze to są sportowe sprzegła i wszystkie tak łapia przy końcu. To nie jest sprzegło rometa czy jakiegoś choppera.
To sportowe bedzie tak samo brało przy końcu jesli nie później od tego

Pozdro
CBR 600 F3
-
Fenek16 - VIP Åšcigacz.pl
Mjaja dostał odpowiedź - temat zamykam.
http://www.Skutery.Org (otwórz link) - forum, skutery, tuning, stunt
-
Kox - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum