Skuery Zipp
• Strona 2 z 2 • 1, 2
90 po prostej a nic nie wymienialem a z gury kas za makowem lecialem 100 bylo mieżone z autem
Gilera Runner 2005r | | http://www.bezpieczny-motocyklista.info/
- kamil1993
- Świeżak
centralnie juz sie nie moge doczekac tej wymiany
nigdy wiecej nowego scierwa, starsi dali sie nabrac na gwarancje... teraz ojciec powiedzial ze jakby wiedzial ze to chinskie to by nawet nie spojrzal sie na to. teraz karze wymienic ;]

Essential napisał(a):a nie piszcie bo mnie tylko wkurzacie na suszarze to bym se ;ojezdzil yakie gguwno jakich malo tylko dla miastowych a ja ze wsi pochodze gdzie sa pola a nie autosrady
-
Mi5i3K - Świeżak
dodam tylko że aerox jest najszyprzym skuterkiem na rynku ma najleprze przspieszeni itd. ale jest to może spowodowane tesz tym że jest mniejszy letrzy od gilerki a ja tam dużej rużnicy nie dostrzegam
ale przyspieszenie i tak ma dobre bieże niejedno auto nio prawie wszystkie z świateł a jak coś niecoś pogrzebiesz (pozmieniasz) to 110 do 120 to pikus takim skuterkiem

- kamil1993
- Świeżak
dokladnie mozlwie ze ma troche wieksze przyspieszenie, ale jak jezdzilem X8R hondą i aeroxem to DUUŻEJ róznicy nie widzialem, i to i to wyrywa wch**

Essential napisał(a):a nie piszcie bo mnie tylko wkurzacie na suszarze to bym se ;ojezdzil yakie gguwno jakich malo tylko dla miastowych a ja ze wsi pochodze gdzie sa pola a nie autosrady
-
Mi5i3K - Świeżak
kamil1993 napisał(a):dodam tylko że aerox jest najszyprzym skuterkiem na rynku ma najleprze przspieszeni itd. ale jest to może spowodowane tesz tym że jest mniejszy letrzy od gilerki a ja tam dużej rużnicy nie dostrzegamale przyspieszenie i tak ma dobre bieże niejedno auto nio prawie wszystkie z świateł a jak coś niecoś pogrzebiesz (pozmieniasz) to 110 do 120 to pikus takim skuterkiem
aerox wcale nie jest naszybszym i najlepszy w przyspieszeniu nowa aprilia sr factory bierzye go z palcem, a nawet całą ręką w d***e

- pawlak200192
- VIP Åšcigacz.pl
pawlak200192 napisał(a):kamil1993 napisał(a):dodam tylko że aerox jest najszyprzym skuterkiem na rynku ma najleprze przspieszeni itd. ale jest to może spowodowane tesz tym że jest mniejszy letrzy od gilerki a ja tam dużej rużnicy nie dostrzegamale przyspieszenie i tak ma dobre bieże niejedno auto nio prawie wszystkie z świateł a jak coś niecoś pogrzebiesz (pozmieniasz) to 110 do 120 to pikus takim skuterkiem
aerox wcale nie jest naszybszym i najlepszy w przyspieszeniu nowa aprilia sr factory bierzye go z palcem, a nawet całą ręką w d***e
dokładnie... kumpel ma taki sprzęt... gdybym sie dobrze nie trzymał to przy starcie spadłbym z tego skuterka... jedyna wada sr- moto bardzo niewygodne dla pasażera na dalsze trasy (pow. 20-30 km...) **** boli jak ch****a

Yamaha TZR 50 + V6.
Dobrze jest
Dobrze jest

-
jogiseq - Świeżak
auto bierze??kamil1993 napisał(a):dodam tylko że aerox jest najszyprzym skuterkiem na rynku ma najleprze przspieszeni itd. ale jest to może spowodowane tesz tym że jest mniejszy letrzy od gilerki a ja tam dużej rużnicy nie dostrzegamale przyspieszenie i tak ma dobre bieże niejedno auto nio prawie wszystkie z świateł a jak coś niecoś pogrzebiesz (pozmieniasz) to 110 do 120 to pikus takim skuterkiem

- maniak
- Świeżak
Ee chyba go nie zrozumiales. Jak auto jedzie sobie normalnie po miescie 60 km /h to czemu niby nie moglby takowego auta wziac jadac 80 km/h ?? On sie z nim nie scigal
Poprostu ze zwyklym wyprzedzaniem w miesice problemow nie ma

-
Mi5i3K - Świeżak
lepiej spamowac i rozruszac forum o skuterach niz nic nie pisac i zeby wszystko ustalo
A tak to chociaz o glupotach sie rozmawia

-
Mi5i3K - Świeżak
jogiseq napisał(a):pawlak200192 napisał(a):kamil1993 napisał(a):dodam tylko że aerox jest najszyprzym skuterkiem na rynku ma najleprze przspieszeni itd. ale jest to może spowodowane tesz tym że jest mniejszy letrzy od gilerki a ja tam dużej rużnicy nie dostrzegamale przyspieszenie i tak ma dobre bieże niejedno auto nio prawie wszystkie z świateł a jak coś niecoś pogrzebiesz (pozmieniasz) to 110 do 120 to pikus takim skuterkiem
dokładnie... kumpel ma taki sprzęt... gdybym sie dobrze nie trzymał to przy starcie spadłbym z tego skuterka... jedyna wada sr- moto bardzo niewygodne dla pasażera na dalsze trasy (pow. 20-30 km...) **** boli jak ch****a
a aerox do może wygodny??
jak ci wygodni siedziec na jekejs gąpeczcie w wżynającym się w du** wlewem paliwa to wygodny

- kamil1993
- Świeżak
gahahahhaa chyba nie siedziales na nim i nie wiesz ze wlew paliwa jest schowany i nawet nie wiesz ze on tam jest. Nie siedziales - nie udzielaj sie.
Chyba ze du.pe masz płynną i wlewa ci się w otwór
Chyba ze du.pe masz płynną i wlewa ci się w otwór
-
Mi5i3K - Świeżak
siedzialem a pojedz nim troche dalej to zobaczsz ze uwiera
- kamil1993
- Świeżak
no nie wiem. ale dobra mniejsza o to. ja tam nic nie czułem
-
Mi5i3K - Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości