cięzko chodzi po remoncie
• Strona 1 z 1
cięzko chodzi po remoncie
złożyłem silnik choć narazie nie odpalałem jeszcze bo nie ma jak. wymianiałem simmerngi i łożyska i jak kręce za magneto teraz to jest spory opór- czy to jest normalne że simmerinki tak trzymają i jak dostaną oleju to będzie wszytko chodzić ok?? zawsze tak jest jak sie wszytsko prawie w silniku wymienia? - simmeronki składałem na sucho...
PS: na innym forym gośc odpisał że to powinno wszytko luźniutko chodzić a wał prawie że sam spadać na dół. co ja mam teraz zrobić?? rozłożyć silnik i co?- no bo co można w takie sytuacji zrobić?
PS: na innym forym gośc odpisał że to powinno wszytko luźniutko chodzić a wał prawie że sam spadać na dół. co ja mam teraz zrobić?? rozłożyć silnik i co?- no bo co można w takie sytuacji zrobić?
Aprilia rx- remont
- hefaistos
- Świeżak
ludzie jak sie wymienia łozyska to normalne
lozyska musza sie odpowiednio ułozyc
jak ja wymieniłem łozyska, zimery i wał to nie mogłem nawet na pycha zapalic dopiero po pewnym czasie wszystko sie dotarło, dopasowało i ułozyło

lozyska musza sie odpowiednio ułozyc

jak ja wymieniłem łozyska, zimery i wał to nie mogłem nawet na pycha zapalic dopiero po pewnym czasie wszystko sie dotarło, dopasowało i ułozyło

- pawlak200192
- VIP Åšcigacz.pl
Pawlak ma racje . ja tydzien temu wymienialem lozyska i simmeringi w simsonie to tez starsznie ciezko chodzilo , ale po 100 km juz prawie normalnie . Nie masz sie czym przejmowac
Honda Cbr 125 | http://www.bikepics.com/members/mateusz1605/05cbr125/
-
Mateusz1605 - Świeżak
dawid9292 napisał(a):Tylko pamiętaj nie szarżuj bo załatwisz silnik na początku
akurat ja cały czas wale na max'a, newet po remoncie i nie widze negatywnych skutków, grunt to dobry olej i 98

- pawlak200192
- VIP Åšcigacz.pl
dlaczego 98 ja zawsze leje 95 kilka razy nalałem 98 i rużnicy nie widziłem
o co chodzi 

Gilera Runner 2005r | | http://www.bezpieczny-motocyklista.info/
- kamil1993
- Świeżak
Fenek16 napisał(a):Czemu twierdzisz, że 98 jest lepsza?
bo moto mi lepiej zapala i równiej chodzi, a to ze bardziej sie silnik zarzyna gó*** mnie obchodzi, kto by dbał o takiego starego grata jak ja mam

- pawlak200192
- VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 2 gości