Opierdalanie czytelnikow
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Naturalnie. Piękno naszego języka polega na jego elastyczności. Ale przecież nie zawsze wypowiedź "w tej wspaniałej maszynie drzemie taka moc, że odkręcając gaz zmieniamy nasze otoczenie w zlewające się plamy a przeciążenie można porównać do startu myśliwca bojowego". Czasami wolimi napisać albo powiedzieć "konkretnie zapierdala" i wszyscy odrazu wiedzą, że sprzęt ma potencjał
Ogólnie tak powiem Wam, że bardziej drażnią mnie ortografy i młOdzi3showe pIs4niE niż bluzgi. O ile bluzgi nie stanowią kwintesencji wypowiedzi

Ogólnie tak powiem Wam, że bardziej drażnią mnie ortografy i młOdzi3showe pIs4niE niż bluzgi. O ile bluzgi nie stanowią kwintesencji wypowiedzi

Your ability to brake is Your right to speed
-
Yuurei - Świeżak
Yuurei...miałes kiedyś przed oczyma Fast Bike??
Jak nie to jakoś sobie to załatw i poczytaj a potem powiedz-czy qrwy i uje naprawde tak bardzo sa fajne??
Ja sobie normalnie lubie rzucić mięchem ale kompletnie nie kumam potrzemy urzycia tego w postach czy piśmie drukowanym, które czytają setki, tysiące osób...jak se klnę to najwyzej słyszy to 3-5 osób i m/w wszyscy wiedza o co chodzi. Jak ktoś w poście czy artykule pisze *** to już nie zawsze intencje sa zrozumiałe, bo czesto bluzgi sa nadużywane i zastępują słowa sensowne zupałnie bez potrzeby.
Jak nie to jakoś sobie to załatw i poczytaj a potem powiedz-czy qrwy i uje naprawde tak bardzo sa fajne??
Ja sobie normalnie lubie rzucić mięchem ale kompletnie nie kumam potrzemy urzycia tego w postach czy piśmie drukowanym, które czytają setki, tysiące osób...jak se klnę to najwyzej słyszy to 3-5 osób i m/w wszyscy wiedza o co chodzi. Jak ktoś w poście czy artykule pisze *** to już nie zawsze intencje sa zrozumiałe, bo czesto bluzgi sa nadużywane i zastępują słowa sensowne zupałnie bez potrzeby.
brak opisu...
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
Bartek, ale mozesz smialo napisac, ze sprzet "konkretnie zap***la" i kazdy srednio inteligentny na pewno zrozumie o co ci chodzilo i jaka dawke emocji chciales tym przekazac
nikt ci nie kaze pisac esejów jezykiem staropolskim 

<a href="http://www.v10.pl">V10.pl</a>, <a href="http://www.wroom.pl">Wroom.pl</a>
Były: GS500, SV650S, Yamaha R6, Yamaha Bulldog 1100
Były: GS500, SV650S, Yamaha R6, Yamaha Bulldog 1100
-
Richie - Administrator
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Prywatne forum redakcji Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość