Stowarzyszenie jest zarejestrowane - co dalej?
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Stowarzyszenie jest zarejestrowane - co dalej?
Stowarzyszenie Streetfighter zostało zarejestrowane. Jego zadaniem jest promocja i rozwój stuntu.
Statut Stowarzyszenia jest dostęny tutaj:
http://www.streetfighter.pl/
Jakimi sprawami - Waszym zdaniem - powinno się zająć stowarzyszenie w pierwszej kolejności?
Statut Stowarzyszenia jest dostęny tutaj:
http://www.streetfighter.pl/
Jakimi sprawami - Waszym zdaniem - powinno się zająć stowarzyszenie w pierwszej kolejności?
-
Alonzo - Administrator
moim zdaniem powinno sie walczyc oto zeby stunt stał sie sportem legalnym !!!! jak najlepiej reklamowac...i jak najwiecej pokazów zeby sponsorzy sie znalezli ( tylko niezajezdzijcie jednego raptownego)i zeby np. czołowi polscy jezdzcy naprzykład raptowny niekładli z własniej kieszeni tylko znalazl sponsora na naprawianie krowy...albo postawic na szkolenie młodych zapaleńców..."szkółka" prowadzona przez profesionalistów... ogólnie sowarzyszenie to extra pomysł
chcesz jechac wolniej...to zwolnij ....chcesz jechac szybciej to w Å‚eb sie pierdolnij
- maciekspd
- Świeżak
PTB_PL napisał(a):no fajny pomysl z tymi szkolkami najlepiej zaczasc od Wroclawia co wy na to
Ko go ja tu widze siema wpadam na forum resurrection troche tam popisalem
Każdy Temat w którym sie udziele robi się zaraz popularny...
-
ZELEK RG - Świeżak
No ale wracając do tematy: Co dalej? Czyżby prace stanęły w miejscu jeśli chodzi o Stowarzyszenie? Kiedy wreszcie zostaną podane jakieś nowiny dotyczące tego przedsięzięcia?
Pozdrawiam
Pozdrawiam
"Hope is when we feel the pain that makes us try again"
-
Manhatan - VIP Åšcigacz.pl
Potrzeba trochę czasu aby znalazły się osoby, które podejmą odpowiednie działanie w tym temacie. Trzeba wziąć poprawkę na to, że zorganizowanie czegokolwiek wymaga nakładu pracy i czasu, a wprzypadku osób pracujących czas ten jest ograniczony. Zapewne jak tylko coś zostanie ustalone zostaniecie poinformowani.
<i><b>"A żyć możesz tylko dzięki temu, za co mógłbyś umrzeć..."</b></i>
<b><i><a href="http://zmija.riderblog.pl/">Blog Żmii</i></b></a>
<b><i><a href="http://zmija.riderblog.pl/">Blog Żmii</i></b></a>
-
Lovtza - Moderator
rejestracja i co dalej...
yo...
spoko ze zarejestrowaliscie to stowarzyszenie...
trzeba zabrac sie przez zime do organizowanie jakis eventów promujacych "jazde inaczej".niewiele trzeba...tylko dobrych raiderów,miejsce,uwage mediów etc etc...
akurat konczy sie sezon i jest czas aby przez zime cos rozkminic...
byle nie siedziec na dupie...
moze jakies zawody?hm?
spoko ze zarejestrowaliscie to stowarzyszenie...
trzeba zabrac sie przez zime do organizowanie jakis eventów promujacych "jazde inaczej".niewiele trzeba...tylko dobrych raiderów,miejsce,uwage mediów etc etc...
akurat konczy sie sezon i jest czas aby przez zime cos rozkminic...
byle nie siedziec na dupie...
moze jakies zawody?hm?
I refuse to tiptoe through life,just to arive safely at deaths door...
- Uneetra
- Świeżak
Z tego co przeczytałem w statucie, to chodzi o propagowanie bezpiecznej jazdy na motocyklu.
Myślałem, że to ma być coś w rodzaju szkoły bezpiecznej jazdy.(doświadczeni ucza mniej doświadczonych).
Czy o to dokładnie chodzi czy raczej tylko o pokazy?
Myślałem, że to ma być coś w rodzaju szkoły bezpiecznej jazdy.(doświadczeni ucza mniej doświadczonych).
Czy o to dokładnie chodzi czy raczej tylko o pokazy?
- dosiek77
- Bywalec
moim zdaniem to szkola bezpieczneij jazdy byla by czyms naprawde dobrym bo jak pomysle ze na prawku goscie ucza ze hamuje sie tylnim hamulcem ( tak bylo w moim przypadku, po czym padlem ze smiechu ) przydlao by sie zeby nowi adepci dostali troche wiedzy i porcje praktyki od gosci ktorzy na motocyklach zjedli zeby
No i w góre serca ~ redukcja i powrót do góry
Trzymaj siÄ™ STUNTU
Trzymaj siÄ™ STUNTU
-
PTB_PL - Świeżak
temat uoadl czy coÅ› siÄ™ dzieje ze Stowarzyszenie Streetfighter ????
co z oddziałami
A pomysł na szkółke bezpiecznej jazdy popieram w 100% sam bym się chciał nauczyć czegoś od bardziej doświadczonych jeźdców !!!!!!!!!
co z oddziałami
A pomysł na szkółke bezpiecznej jazdy popieram w 100% sam bym się chciał nauczyć czegoś od bardziej doświadczonych jeźdców !!!!!!!!!
No risk NO fun
- Fala
- Świeżak
Witam serdecznie, jestem nowym uzytkownikiem forum,
Uwazam ze pomysl jest super, sam chetnie jak tylko otrzymam swoje prawko na motocykl bym skorzystal z pomocy osob ktore maja doswiadczenie w jezdzie na motocyklu, powim wiecej jezeli takie douczanie mialoby nawet cos kosztowac to jestem sklonny zaplacic.
Mieszkalem we wroclawiu i czesto tam przyjezdzam tzn raz na 2 miesiace.
Mysle ze nalezalo by zrobic moze skladke czlonkowska, a jezeli nie to poszukac znajomosciu w radiu telewizji, w telewizji mam jedna osobe napewno by cos poradzila jak sie tam dostac ze stowarzyszeniem.
Uwazam ze pomysl jest super, sam chetnie jak tylko otrzymam swoje prawko na motocykl bym skorzystal z pomocy osob ktore maja doswiadczenie w jezdzie na motocyklu, powim wiecej jezeli takie douczanie mialoby nawet cos kosztowac to jestem sklonny zaplacic.
Mieszkalem we wroclawiu i czesto tam przyjezdzam tzn raz na 2 miesiace.
Mysle ze nalezalo by zrobic moze skladke czlonkowska, a jezeli nie to poszukac znajomosciu w radiu telewizji, w telewizji mam jedna osobe napewno by cos poradzila jak sie tam dostac ze stowarzyszeniem.
- Kasius
- Świeżak
Dokładnie tak jak evil napisał powinno się uzyska poparcie ze strony PZM będzie napewno w tedy łatwiej w przypadku organizacji imprez.W dalszej częsci działalności morzna by było założyc oficjalną strone gdzię przybliżyło by się historie stuntu w polsce,freestylerów z naszego kraju.
- Wzmocniony
- Świeżak
Także jestem nowym użytkownikiem, który rozpoczyna dopiero jazdę na TZR50. Wiem że to jeszcze nie motocykl ale myślę że swoje zdanie mogęwyrazić. Tak więc poperam działalność takiego stowarzyszenia i w 100% jestem za szkołą bezpiecznej jazdy. Chętnie skorzystałabym z rad bardziej doświadczonych motocyklistów. Pozdrawiam
nicol34
- Wioletta Jasińska-Jarczak
- Świeżak
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Powrót do Stowarzyszenie Streetfighter
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość