Honda CBR600RR7
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Honda CBR600RR7
Miał ktoś styczność z tym najnowszym modelem ?? Jakieś uwagi ?? Mam okazję kupić ten model o jakieś 10 tyś. mniej niż normalnie [ 43 tyś ] i chciałbym prosić o jakąś radę ?? Czy może lepiej kupić jakiś inny motor lub np. starszy rocznik tego modelu ?? Pozdrawiam iii z góry dziękuję za sensowne odpowiedzi ...
- VincentVega
- Świeżak
I o to mi chodzi - wyrazistÄ… opiniÄ™
...
A jeżeli chodzi o pytanie dotyczące starszych modeli to pytam dlatego ,że może w starszym było coś ciekawszego co np. usunięto przez te cholerne normy unijne
...

A jeżeli chodzi o pytanie dotyczące starszych modeli to pytam dlatego ,że może w starszym było coś ciekawszego co np. usunięto przez te cholerne normy unijne

- VincentVega
- Świeżak
ojj Leo, zdziwiłbyś się ale już widziałem 2x2
napęd przedniego koła był rozwiazany za pomocą hydrauliki, była jakaś pompa co toczyła olej który działał na mechanizm w przednim kole. Czy jakoś tak to działało ; )

<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
yy z tego co pamiętam to jakiś świat motocykli z końca 2002 roku. Jutro postaram się znaleźc to napisze jaki to był motocykl.
Ale offtopa robimy, jednak Evil napewno mądrze gada tak ze sprawe wyjasnił ; )
Ale offtopa robimy, jednak Evil napewno mądrze gada tak ze sprawe wyjasnił ; )
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
http://rapidshare.com/files/46481351/2x2.rar
zdjęcia słabej jakości, ale przez to że wykonane komórką.
Artykuł sprzed 5lat, mam nadzieje że nie oberwie mi się za jego publikacje. Swoją drogą polecam świat motocykli bo naprawde mają i mieli dużo artykułów o takich najprostysz rzeczach które każdy powinien wiedzieć.
zdjęcia słabej jakości, ale przez to że wykonane komórką.
Artykuł sprzed 5lat, mam nadzieje że nie oberwie mi się za jego publikacje. Swoją drogą polecam świat motocykli bo naprawde mają i mieli dużo artykułów o takich najprostysz rzeczach które każdy powinien wiedzieć.
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
evil, rozwin temat nowej zx6r 2007 skoro mowisz ze to jeden z twoiuch typow na ten rok 

byla CBR600 F4 Sport | R6 2004 | teraz - ZX6R 2007 | | http://www.youtube.com/watch?v=9TghY-O9 ... 20Kawasaki
- fenis77
- Świeżak
a jak z elastycznoscia na niskich obrotach w obu tych moto
byla CBR600 F4 Sport | R6 2004 | teraz - ZX6R 2007 | | http://www.youtube.com/watch?v=9TghY-O9 ... 20Kawasaki
- fenis77
- Świeżak
Offtop: Co do dwónapędówek to Yamaha wydała model WR 450f 2-Track w 2005 i był on w oficjalnej sprzedaży. Motocykl jednak się nie przyjął - mimo, iż dawał masakryczne odejścia na wyjściu z zakrętu, oraz niesamowitą przyczepność podczas jazdy po kamieniach, był zawodny, łatwo ulegał uszkodzeniom i za mocno dociążał przód.
Do dziś system ten jest stosowany w dakarowych motocyklach Yamahy w zespołach fabrycznych i przyfabrycznych - na piach jak znalazł.
Do dziś system ten jest stosowany w dakarowych motocyklach Yamahy w zespołach fabrycznych i przyfabrycznych - na piach jak znalazł.
-
Beavis - Moderator
DZięki Lovtza za informacjee ;] ...
A co do Leo ... nie masz nic konstruktywnego do powiedzenia to siÄ™ nie odzywaj ...
Pozdrawiam
A co do Leo ... nie masz nic konstruktywnego do powiedzenia to siÄ™ nie odzywaj ...
Pozdrawiam

- VincentVega
- Świeżak
to ja tylko dopisze w sumie w temacie samej hondy - nie widzialem lepiej wykonanych moto niz hondziny, mialem CBR 600F4i Sport 2002 rocznik, silnik chodzil zajebiscie, nie bylo moze zadnych strasznych nerwowych przyspieszen po 10 000 obrotow ale silnik, skrzynia, wykonanie calego moto - 5 z duuuuzym plusem. Nowa 600 hondy wyglada swietnie (wkoncu ktos poprawil te zegary
)

- fenis77
- Świeżak
wygrywanie fajna sprawa, ale większość kupiła motocykle by jeździć, tak też zrobili właściciele hondy
Ongoing Success
-
falconiforme - VIP Åšcigacz.pl
ja nie mialem zadnych zastrzezen do 600rr rok 05 no moze poza niewygodna pozycja po przejechaniu 500km nic nie czulem na 2 dzien poza bólem ale jesli pozycja poprawiona ro model na 2007 musi byc kozacki
tylko co mnie jeszcze boli w 600rr to wlasnie to ze jest robiona bardzo szczupla nie czuc tego motocykla pod nogami jak sie przesiadlem na nowa r6 to bylem w szoku moto niby wazy mniej wiecej tyle samo ale szersze i siedzi sie jak na moto a nie jak na rowerku jak to jest wlasnie w hondzie
tylko co mnie jeszcze boli w 600rr to wlasnie to ze jest robiona bardzo szczupla nie czuc tego motocykla pod nogami jak sie przesiadlem na nowa r6 to bylem w szoku moto niby wazy mniej wiecej tyle samo ale szersze i siedzi sie jak na moto a nie jak na rowerku jak to jest wlasnie w hondzie
- Gresus
- Świeżak
Gresus napisał(a):tylko co mnie jeszcze boli w 600rr to wlasnie to ze jest robiona bardzo szczupla nie czuc tego motocykla pod nogami jak sie przesiadlem na nowa r6 to bylem w szoku moto niby wazy mniej wiecej tyle samo ale szersze i siedzi sie jak na moto a nie jak na rowerku jak to jest wlasnie w hondzie
zgadzam sie, siedzialem na obu podczas MBS i zauwazylem to samo, na CBR siedzialo mi sie praktycznie jak na moim GS'ie

z tym ze mnie sie to podobalo a Tobie nie, ale to juz subiektywna opinia
oho... fajnie, czekamy na ukazanie sie testu... ciekawe za co ja zbluzgacie

Ostatnio edytowano 10/8/2007, 14:32 przez Kris2k, łącznie edytowano 1 raz
GS 500E '93 --> VFR 800 '00
-
Kris2k - VIP Åšcigacz.pl
Kris2k napisał(a):Gresus napisał(a):tylko co mnie jeszcze boli w 600rr to wlasnie to ze jest robiona bardzo szczupla nie czuc tego motocykla pod nogami jak sie przesiadlem na nowa r6 to bylem w szoku moto niby wazy mniej wiecej tyle samo ale szersze i siedzi sie jak na moto a nie jak na rowerku jak to jest wlasnie w hondzie
zgadzam sie, siedzialem na obu podczas MBS i zauwazylem to samo, na CBR siedzialo mi sie praktycznie jak na moim GS'ie![]()
z tym ze mnie sie to podobalo a Tobie nie, ale to juz subiektywna opinia
no wlasnie tylko sobie siedziales a w czasie jazdy to inna bajka ale mysle ze wybor pomiedzy 600 rok 07 to tylko kwestia gustu nie nie ma sie co tu rozpisywac bo wszystkie sa wyje...
- Gresus
- Świeżak
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 48 gości