Honda cbr 900 rr. 929, 954, Fireblade ??
• Strona 1 z 1
Honda cbr 900 rr. 929, 954, Fireblade ??
Witam!
Mam prośbę. Czy mógłby ktoś z forumowiczów opisać te modele motocykli Hondy, podać ich pełne nazwy?
Chodzi mi o tego typu schemat, np.: Honda cbr 900 rr, produkowana w latach: ???. Na stronie ścigacz.pl znalazłem opis tego motoru ale na temat 929, 954 jest mało informacji i za nic nie umię się w tym połapać
Który z nich ma najlepsze opinie wśród motocyklistów
Jakby ktoś znalazł chwilkę czasu to byłbym wdzięczny
Pozdrawiam!
Mam prośbę. Czy mógłby ktoś z forumowiczów opisać te modele motocykli Hondy, podać ich pełne nazwy?
Chodzi mi o tego typu schemat, np.: Honda cbr 900 rr, produkowana w latach: ???. Na stronie ścigacz.pl znalazłem opis tego motoru ale na temat 929, 954 jest mało informacji i za nic nie umię się w tym połapać

Który z nich ma najlepsze opinie wśród motocyklistów

Jakby ktoś znalazł chwilkę czasu to byłbym wdzięczny

Pozdrawiam!
- przemass2003
- Świeżak
no nie mów, że nic nie znalazłeś na www.google.pl 

Sprowadzę | Części,Akcesoria,dzież,TUNING | import_usa@o2.pl
-
R1 - Bywalec
R1, możesz mi wytłumaczyć w jakim celu istnieje to forum? Bo za za bardzo nie rozumiem, prawie każda odpwiedź odsyła do www.google.pl, czy to jakaś wszechnica współczesnej wiedzy-www.google.pl-panaceum na wszystko??
Przecież nie powiedziałem że nic nie znalazłęm, poprostu proszę kogoś o pomoc, jeśli ten ktoś sie interesuje motocyklami to nie bedzie dla niego żadnym problemu zrobienie krótkiej rozpiski. Jak nie chcesz to nie pisz, a takie rady zachowaj sobie dla swoich dzieci nie dla mnie.
Przecież nie powiedziałem że nic nie znalazłęm, poprostu proszę kogoś o pomoc, jeśli ten ktoś sie interesuje motocyklami to nie bedzie dla niego żadnym problemu zrobienie krótkiej rozpiski. Jak nie chcesz to nie pisz, a takie rady zachowaj sobie dla swoich dzieci nie dla mnie.
- przemass2003
- Świeżak
Masz racje Przemas, ktoś sobie zadał trud i zrobił taką rozpiske.
Ale Ty byłeś leniwy i nie poszukałeś tego na google
patrz na to : http://www.fireblade.pl/
i czy trzeba czegoś więcej ?:P
Ale Ty byłeś leniwy i nie poszukałeś tego na google

patrz na to : http://www.fireblade.pl/
i czy trzeba czegoś więcej ?:P
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 41 gości