Jaki chopper?
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Jaki chopper?
Witam wszystkich.Jaki chopper wybrać w cenie do 35000 zeta?Tylko nowy.
Z góry dzięki za odpowiedzi.
Z góry dzięki za odpowiedzi.
- KAWA&SAKE
- Świeżak
popatrz sobie na allegro albo na jakąś giełdę motocyklową, zobacz jakie są ceny, co Ci sie podoba i wtedy sie zapytaj innych o taki czy inny motor co sądzą na jego temat!!! pozdro
:)

R.A.M.O.N.E.S - We`re a Happy Family | www.ulicznik.net - najlepsze internetowe radio z muzykÄ… punk`owÄ… !!!
-
Majkel_007 - Świeżak
Oto one:
1.Harley Davidson xl 883r Sportster
2.Honda Shadow 750
3.Kawasaki vn 900 Custom
4.Kawasaki vn 900 Classic
5.Suzuki Intruder m 800
6.Suzuki Intruder c 800
7.Triumph America
8.Triumph Speedmaster
9.Yamaha xvs 650a Drag Star Classic
10.Yamaha xvs 1100 Drag Star Classic
Wszystkie mi się podobają tylko,który wybrać?
1.Harley Davidson xl 883r Sportster
2.Honda Shadow 750
3.Kawasaki vn 900 Custom
4.Kawasaki vn 900 Classic
5.Suzuki Intruder m 800
6.Suzuki Intruder c 800
7.Triumph America
8.Triumph Speedmaster
9.Yamaha xvs 650a Drag Star Classic
10.Yamaha xvs 1100 Drag Star Classic
Wszystkie mi się podobają tylko,który wybrać?
Szkrobne coś tutaj jak mi przyjdzie do łba 

- KAWA&SAKE
- Świeżak
nooo..... to jest bardziej kwestia gustu, jaki Ci się podoba.... bo taki motocykl nie kupuje się dla osiągów czy coś. Patrz jeszcze na dostępność części i będzie OK.
Pozdr
Pozdr
Sprowadzę | Części,Akcesoria,dzież,TUNING | import_usa@o2.pl
-
R1 - Bywalec
jezdzilem troche 1100 drag starem classic. kompletnie sprzet nie w moim typie, ale mysle, ze jak na cruisera to jt calkiem niezly. strasznie szeroka kierownica, bardzo niski, naped walem. na kazdym zakrecie podlogami bedziesz szlifowal asfalt, amorek z tylu bedzie dobijal na kazdej dziurze, ale to chyba wszystkie moto tego typu tak ma. jest cholernie dlugi, ale latwo sie go prowadzi. fajnie tez sie robi slajdy na kostce. odkrecasz manete i idzie bokiem, az milo (ale pewnie nie o to ci chodzi). no i fajnie gada bez wydechow. w sumie to przejechalem tym ok 100 km i jak wsiadlem na swoja vtr-ke to poczulem ulge.
- chris_nie
- Świeżak
Z wyglÄ…du najbardziej pasuje mi Kawasaki vn 900 classic.
Jeżeli chodzi o stronę techniczną i niezawodność to nie mam pojęcia
ale chyba są równorzędne.Mniej więcej 
Jeżeli chodzi o stronę techniczną i niezawodność to nie mam pojęcia

Szkrobne coś tutaj jak mi przyjdzie do łba 

- KAWA&SAKE
- Świeżak
nooo... ja chyba też
Jak bedzie się ktoś Ciebie pytał,
Jakie masz moto?
- a Ty Harley Davidson !
A gość
Pozdr

Jak bedzie się ktoś Ciebie pytał,
Jakie masz moto?
- a Ty Harley Davidson !
A gość

Pozdr

Sprowadzę | Części,Akcesoria,dzież,TUNING | import_usa@o2.pl
-
R1 - Bywalec
akurat z tych to chyba harley jest najmniej fajny... siedzi się na nim jak na hmm... zwykłym moto a nie chopperze. podnóżki ma na środku moto a nie do przodu. a jeśli chodzi o niezawodność nowych sprzętów- myślę, że podobna. i tak musisz to serwisować w autoryzowanym serwisie. gwarancja na to jest. złomu z salonu nie kupisz.
1952 SHL M-04
2000 Suzuki GSF 600 S Bandit
2000 Suzuki GSF 600 S Bandit
- michael
- Bywalec
michael napisał(a):akurat z tych to chyba harley jest najmniej fajny... siedzi się na nim jak na hmm... zwykłym moto a nie chopperze. podnóżki ma na środku moto a nie do przodu. a jeśli chodzi o niezawodność nowych sprzętów- myślę, że podobna. i tak musisz to serwisować w autoryzowanym serwisie. gwarancja na to jest. złomu z salonu nie kupisz.
Dokladnie Synu, dlatego wybralbym Sportstera. Harley zrobiony dla ludzi, ktorzy preferuja bardziej "standartowy" jesli mozna tak rzec motocykl! (o wygladzie Chopera) ALE!!!! maja HARLEY'a DAVIDSON'a wiecie o co chodzi? Prestige

-
Traperoso - Mieszkaniec forum
Tylko nikt nie zauważył, że ponoć te Sportstery nie skręcają - informacja nie potwierdzona, bo nie jeździłem, ale wiem z opowieści. Zresztą jak wiemy:
Wszystko z Ameryki co ma jeździć po drogach do niczego się nie nadaje! Auta z USA mają nadal piórowe amortyzatory, a przeciętny amerykański samochód wyciąga z litra pojemności 2KM
. A motocykle się psują i jedyne czego nie można im wyrzucić to to, że całkiem nieźle wyglądają. Jednak to barku właściwości jezdnych dodajmy wrodzony kompleks mniejszości i mamy legendę, czyli H-D.
Jeżeli już H-Dek to coś z linii V-Rod'ów, które są cholernie drogie (za Night-Roda dam sobie wytatuować popiersie G.W.Busha na lewym pośladku).
Z tych wszystkich co podał kolega KAWA&SAKE ja bym sie skusił na Intrudera M800 - świetnie wygląda i na pewno nie będziesz musiał narzekać na awaryjność czy wykonanie. A jeśli chcesz się trochę wyróżniać to weź Speedmastera, bo coś w tym sprzęcie jest.
Wszystko z Ameryki co ma jeździć po drogach do niczego się nie nadaje! Auta z USA mają nadal piórowe amortyzatory, a przeciętny amerykański samochód wyciąga z litra pojemności 2KM

Jeżeli już H-Dek to coś z linii V-Rod'ów, które są cholernie drogie (za Night-Roda dam sobie wytatuować popiersie G.W.Busha na lewym pośladku).
Z tych wszystkich co podał kolega KAWA&SAKE ja bym sie skusił na Intrudera M800 - świetnie wygląda i na pewno nie będziesz musiał narzekać na awaryjność czy wykonanie. A jeśli chcesz się trochę wyróżniać to weź Speedmastera, bo coś w tym sprzęcie jest.
-
Beavis - Moderator
KAWA&SAKE napisał(a):Tak,Triumph też mi się bardzo podoba.Właściwie wszystkie w równym stopniu z bardzo lekkim wskazaniem na Kawe.
to ja już nie wiem co Ty chcesz!!! tyle ci sie podoba że nie wiem

R.A.M.O.N.E.S - We`re a Happy Family | www.ulicznik.net - najlepsze internetowe radio z muzykÄ… punk`owÄ… !!!
-
Majkel_007 - Świeżak
KAWA&SAKE napisał(a):Dlaczego jeszcze wkładają łańcuchy do moto?Czy to chodzi o lepsze przyspieszenie czy co?
nie, lancuch jest duzo tanszy w produkcji i tyle, zwykla oszczednosc firm, kosztem uzytkownika. oczywiscie mowie o choperach, cruiserach.
- chris_nie
- Świeżak
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości