Victory Motorcycles
• Strona 1 z 1
Victory Motorcycles
Co sądzicie o amerykańskim Victory Motorcycles? Firma z Poznania zajęła się sprowadzaniem ich motocykli do Polski. Designerzy tej marki podobno sami są motocyklistami i puszczają wodze fantazji projektując jednoślady. Na mnie klasa cruiser i baggers robi duże wrażenie.
- arbogast
- Świeżak
Na tym forum raczej mało ludzi jeździ motocyklami tego typu 

"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
Black-Ghost - VIP Åšcigacz.pl
-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
Za dobrze obytych osób z Victory jeszcze w Polsce chyba raczej nie ma ale na sucho patrząc w tabelki oraz zdjęcia można stwierdzić że w swojej klasie wygladają bosko (wg. mnie hadecja się chowa) ale co do jednostki napędowej to troszkę dziwi mnie malutka moc w niektórych modelach gdzie z silnika prawie 1800 wyciągają zaledwie 60-70KM. No i pozostaje jeszcze kwestia części czy salon będzie ci w stanie dostarczać w miare krótkim czasie, a jak wiemy zza wody idzie nie dość że długo to jeszcze drogo (chyba że się pokombinuje
)

- Arnett
- Świeżak
Te silniki to odpowiedniki malo wysilonych wolnossacych diesli badz raczej wielkich amerykanskich silnikow po 6 lirow.
One maja brzmiec i wygladac plus trwac lata - nikt tam sie osiagami nie przejmuje a odciecie tez jest mniej wiecej w polowie obrotow sportow
One maja brzmiec i wygladac plus trwac lata - nikt tam sie osiagami nie przejmuje a odciecie tez jest mniej wiecej w polowie obrotow sportow
-
Piach - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 34 gości