jak przerobić moto na streetfightera
• Strona 1 z 1
jak przerobić moto na streetfightera
no i właśnie jak moge najlepiej przerobić moto na streetfightera ??
- karolek92
- Świeżak
Tobie już dziękujemy w tym temacie
Wogóle co Ci przyszło do głowy, żeby tu post zaczynać? Masz mechanike? to po cholere się pchasz gdzie są informacje na temat Stowarzyszenia, a nie mechaniki i budowy. Weście no czasami (zwracam się do wszystkich tumanów) użyjcie chociaż kawałka mózgu i pomyślcie...

Wogóle co Ci przyszło do głowy, żeby tu post zaczynać? Masz mechanike? to po cholere się pchasz gdzie są informacje na temat Stowarzyszenia, a nie mechaniki i budowy. Weście no czasami (zwracam się do wszystkich tumanów) użyjcie chociaż kawałka mózgu i pomyślcie...

Ostatnio edytowano 4/8/2007, 14:00 przez Manhatan, łącznie edytowano 1 raz
"Hope is when we feel the pain that makes us try again"
-
Manhatan - VIP Åšcigacz.pl
zajrzyj na link w moim podpisie, troche tam tego jest, zawsze możesz zadać pytanie, a to miejsce jest faktycznie niewłaściwe do tego tematu 

Ostatnio edytowano 20/6/2007, 13:25 przez dawid 89, łącznie edytowano 1 raz
-
dawid 89 - Moderator
Heh, zapomniałem dodać, że zwracam się do wszystkich tumanów, którzy nie wiedzą gdzie zamieszczać swoje tematy, na dodatek głupie tematy
Chyba siÄ™ nie zaliczasz do nich? A przynajmniej ja tak nie twierdzÄ™
Ale rzeczywiście, masz rację, jeśli kogoś uraziłem swoim niedopowiedzeniem to sorry

Ale rzeczywiście, masz rację, jeśli kogoś uraziłem swoim niedopowiedzeniem to sorry

"Hope is when we feel the pain that makes us try again"
-
Manhatan - VIP Åšcigacz.pl
troche luzu manhatan ;] poprostu trzeba bylo nic nie odpisywac tylko poprosic moda o przeniesienie, po co takie reakcje. Jak gosc sie nie nauczyl to niech sobie pisze
Essential napisał(a):a nie piszcie bo mnie tylko wkurzacie na suszarze to bym se ;ojezdzil yakie gguwno jakich malo tylko dla miastowych a ja ze wsi pochodze gdzie sa pola a nie autosrady
-
Mi5i3K - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości