Serwis Motocyklowy Wrocław Gdzie/najlepiej??
• Strona 1 z 1
Serwis Motocyklowy Wrocław Gdzie/najlepiej??
Mam yamaszke R1 z 2002r. do zrobienia i szukam os. która uporałaby się z moim motocyklem. Bądź też serwisu, który jakoś specjalnie nie wydoi mnie z pieniędzy
Chętnie powierzę motor os. która posiada przyrządy do zdiagnozowania czemu mój motocykl traci obroty i traci na mocy. Oraz czemu akku mi siada. Dodam że robiłem w nim Alternator także ładowanie ma. Możliwe że to alarm, ale nie jestem tego pewien. Także jeszcze raz Proszę aby ktoś mi polecił serwis bądź jakiegoś pana złotą rączkę ;P
WIELKA PROÅšBA
Proszę nie pisać domysłów co z motorem może być, tylko polecić mi to o co proszę
THX PEoPle xD

Chętnie powierzę motor os. która posiada przyrządy do zdiagnozowania czemu mój motocykl traci obroty i traci na mocy. Oraz czemu akku mi siada. Dodam że robiłem w nim Alternator także ładowanie ma. Możliwe że to alarm, ale nie jestem tego pewien. Także jeszcze raz Proszę aby ktoś mi polecił serwis bądź jakiegoś pana złotą rączkę ;P
WIELKA PROÅšBA
Proszę nie pisać domysłów co z motorem może być, tylko polecić mi to o co proszę
THX PEoPle xD
- SCHaTT_en
- Świeżak
nie widzę specjalnego odzewu tutaj, może już coś znalazłeś, we wrocławiu jest przecież mnóstwo takich punktów i ludzi. ale jeśli nie, to możesz spróbować w warsztacie, który znajduje się zaraz za muchoborem wielkim, to jest chyba ul. Żwirki i Wigury, wyjazd na autostradę przez Smolec, Pietrzykowice. Ja wszystkie swoje naprawy (choć póki co drobne) tam załatwiałam (Yamaha XJ600). Jeśli sami nie będą w stanie ci pomóc to na pewno odeślą w konkretne miejsce, są zorientowani, jeden z pracowników jest pasjonatem motocykli na pewno będzie w stanie ci pomóc a jak tam podjedziesz to od razu cię pewnie do niego odeślą, choć i właściciel jest bardzo ogarnięty w temacie.
pozdrawiam
pozdrawiam
- antonka
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości