Zobacz wątek - Serwis Motocyklowy Wrocław Gdzie/najlepiej??
NAS Analytics TAG

Serwis Motocyklowy Wrocław Gdzie/najlepiej??

Wszelkie dyskusje o motocyklach onroad.
Milośnikow enduro, crossu, skuterów motorowerów oraz motocykli o pojemności do 125 ccm zapraszamy do działów niżej.
_________

Serwis Motocyklowy Wrocław Gdzie/najlepiej??

Postprzez SCHaTT_en » 8/5/2012, 20:55

Mam yamaszke R1 z 2002r. do zrobienia i szukam os. która uporałaby się z moim motocyklem. Bądź też serwisu, który jakoś specjalnie nie wydoi mnie z pieniędzy :P

Chętnie powierzę motor os. która posiada przyrządy do zdiagnozowania czemu mój motocykl traci obroty i traci na mocy. Oraz czemu akku mi siada. Dodam że robiłem w nim Alternator także ładowanie ma. Możliwe że to alarm, ale nie jestem tego pewien. Także jeszcze raz Proszę aby ktoś mi polecił serwis bądź jakiegoś pana złotą rączkę ;P

WIELKA PROÅšBA
Proszę nie pisać domysłów co z motorem może być, tylko polecić mi to o co proszę
THX PEoPle xD
SCHaTT_en
Świeżak

Postprzez antonka » 25/5/2012, 13:50

nie widzę specjalnego odzewu tutaj, może już coś znalazłeś, we wrocławiu jest przecież mnóstwo takich punktów i ludzi. ale jeśli nie, to możesz spróbować w warsztacie, który znajduje się zaraz za muchoborem wielkim, to jest chyba ul. Żwirki i Wigury, wyjazd na autostradę przez Smolec, Pietrzykowice. Ja wszystkie swoje naprawy (choć póki co drobne) tam załatwiałam (Yamaha XJ600). Jeśli sami nie będą w stanie ci pomóc to na pewno odeślą w konkretne miejsce, są zorientowani, jeden z pracowników jest pasjonatem motocykli na pewno będzie w stanie ci pomóc a jak tam podjedziesz to od razu cię pewnie do niego odeślą, choć i właściciel jest bardzo ogarnięty w temacie.

pozdrawiam
antonka
Świeżak

Powrót do Motocykle

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości

na górê