Zobacz wÄ…tek - prosze o opinie na temat suzuki gsx 750f jajko
NAS Analytics TAG

prosze o opinie na temat suzuki gsx 750f jajko

Wszelkie dyskusje o motocyklach onroad.
Milośnikow enduro, crossu, skuterów motorowerów oraz motocykli o pojemności do 125 ccm zapraszamy do działów niżej.
_________

prosze o opinie na temat suzuki gsx 750f jajko

Postprzez bodo » 25/5/2007, 05:39

witam:). prosze o opinie na temat tego motocykla bo jestem juz bardzo blisko kupna a wole sie jak najwiecej dowiedziec na jego temat.awaryjnosc ,jak sie prowadzi, na co zwracac uwage przy kupnie.z gory wielkie dzieki:)pozdro all
bodo
Świeżak

Postprzez karskot » 25/5/2007, 15:28

kurcze stary bardzo mi sie on podoba jak bys go już kupił to napisz do mnie jak sie jeździ i w ogóle , czytałem kiedys o kolesiu co takim na nordkapp pojechał i moto dojechało tam i wróciło bez pierdnięcia, on z tym przodem przypomina mi troche tego kota ze Shreka takie ma rozżalone oczęta(światełka)
Proszę wiecej nie pisać do mnie tekstów na gadu "czy dobrze wyglądam w tym kasku" będę wdzięczny
karskot
Świeżak

Postprzez rosomak2000 » 25/5/2007, 16:16

Piękny motor - bardzo chciałem sobie takiego sprawić lecz los widać chciał inaczej...

Co do walorów użytkowych niestety nie wiem, ale pewnie pomogą jak zwykle google.pl

tu masz np. trochÄ™ info: http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? ... w=32611375
Pozdrawiam

Bartek
rosomak2000
Świeżak

Powrót do Motocykle

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości

na górê