Czy Aprilia RS 50...
• Strona 1 z 1
Czy Aprilia RS 50...
Czy Aprilia RS 50, ktorej pojemnosc wynosi 50ccm a Vmax przekracza 45km/h to jeszcze motorower czy motocykl?, ktory mozna zarejestrowac na karte motorowerowa, na ktora mozna jezdzic od 13lat. I czy mozna na nim zdawac na karte?
Watek na prosbe znajomego
Pzdr
Watek na prosbe znajomego
Pzdr
Hayabusa śni mi się po nocach 

- Hydrogen
- Świeżak
chyba masz jasno powiedziane:
Motorower -jednoślad spalinowy o poj. nie przekraczającej 50ccm i prędkości maksymalnej nie większej niż 45km/h!
Więc jeśli jedzie V-max 46 to już podlaga pod motocykl, ale w Polsce tego się raczej przy rejestracji nie czepiają
Motorower -jednoślad spalinowy o poj. nie przekraczającej 50ccm i prędkości maksymalnej nie większej niż 45km/h!
Więc jeśli jedzie V-max 46 to już podlaga pod motocykl, ale w Polsce tego się raczej przy rejestracji nie czepiają

-
Bunny - VIP Åšcigacz.pl
Bunny napisał(a):chyba masz jasno powiedziane:
no wlasnie o to mi chodzilo!!!! wiec juz sam nie wiem czy mozna czy nie!!! czasami siedze na allegro i czytam ze sa pozarejestrowywane takie motorki na karte!!!! i nie wiedzialem juz jak w koncu jest~!!!!
- Chris
- Świeżak
w polsce to jest tak ze jedyną żeczo jaką może sprawdzić policja w tego typu sprzęcie jest to co jest napisane w dowodzie
no chyba ze przytną cię na radarek albo na fotoradarek i jeśli nie będziesz miał prawka a1 przynajmniej to odpowiesz za jazde bez prawka i tyle w tym temacie
zamykać
no chyba ze przytną cię na radarek albo na fotoradarek i jeśli nie będziesz miał prawka a1 przynajmniej to odpowiesz za jazde bez prawka i tyle w tym temacie
zamykać
-
PajÄ…k - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 30 gości