Suzuki Gsxr 600 :))) info:D
• Strona 1 z 1
Suzuki Gsxr 600 :))) info:D
witam. szpreałem nieco w interenecie i nie znalazlem zbytnio inforamcji na temat Gixera k4 lub k5. jeśli ktoś jeździł takim motocyklem prosiłbym o wszelkaie info., jak sie zachowuje podczas jazdy, stabilnosc na zakretach, moc, i czy faktycznie taka zadziorna z niej besti. z góry dzieki
P.S jeśli był już temacik to sorki!! i prosze o link
:D hehe pozdro
P.S jeśli był już temacik to sorki!! i prosze o link

-
GregorMoto - Bywalec
a znalazłem
prosze mi jeszcze powiedziec jak to moto sie zahocwuje w jeździe? czy trudno sie nim jeździ? mam pewien dylemat i chcialbym go rozwiazac tzn Cbr 600 F4i albo taki piekny Gixerek ( jak dla mnie to jest ładniejszy od cebry) aha powiem jeszcze ze jakies pojęcie o jeździe mam
ale to bedzie pierwszy powazniejszy sprzęt ( z rezzta zakładałem juz jeden temat ale on był o CBR) I jeszcze moje jedno pytanko czy gix wybacza tak błedy jak cbr?

Yamaha R1 RN19 

-
GregorMoto - Bywalec
super
Super jezdzi w zakrętach sztywna rama,zawieszenie sto razy lepsze niz w F4i,hamule tez.Na początku mozna sie przestraszyc ale jak nie chcesz to cie nie nakryje.Wygodny,400 km nad morze bez problemu a przy tym 6,5 l/100 i caly czas ogen 180 - 250.super sprzet.polecam
- Peter Gsxr600
- Świeżak
6.5l na 100km- dobre sobie! ja miałem gsxr-a 600 srad ze sportowym calym układem wydechowym i spalał od 8 do 9 litrów przy ostrej jeździe no ale to moze wina wydechu?!!!?!?!?!?
jak masz "jakies" pojecie to kup sobie cos wolniejszego!
a jak masz pojęcie to kup sobie gsxr 600- zajefajny sprzęt chociaż 750 dużo lepszy!A błędów żaden motor nie wybacza mniej czy bardziej!
ścigacz to nie zabawka! ale chyba jesteś kumaty i wiesz co robisz?
PZDR
jak masz "jakies" pojecie to kup sobie cos wolniejszego!
a jak masz pojęcie to kup sobie gsxr 600- zajefajny sprzęt chociaż 750 dużo lepszy!A błędów żaden motor nie wybacza mniej czy bardziej!
ścigacz to nie zabawka! ale chyba jesteś kumaty i wiesz co robisz?
PZDR
GSXR 600K5anniversary a obecnie Suzuki GSXR K6
-
Simeone - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości