Szukam porady i opini
• Strona 1 z 1
Szukam porady i opini
Witam.
Wiem takich pytan sa setki... Chce kupic motocykl zastanawiam sie nad Bandit 600N , Kawasaki Er-5 , Yamaha XJ 600N , Honda CB500. Bedzie to moj pierwszy wiekszy sprzet i chccialbym zeby sluzyl mi wiele sezonow. Dodam ze hm przygody z jednosladami mialem duze, rozne simsony, komary, wsk-ki, Mz 250, Yamaha SR250.. Teraz jednak chcialbym wlasnie juz jakis motocykl i nie wiem czy te ktore wymienilem to dobre rozwiazanie po tych "przygodach" na roznych malych i wiekszych motorkach. Z gory dzieki za rady , sugestie i opinie.
Pozdrawiam
PS. sorki ze tworze nowy temat, lecz chcialbym jakies porady od motocyklistow co i jak. Jeszcze raz z gory dziekuje za posty.
Wiem takich pytan sa setki... Chce kupic motocykl zastanawiam sie nad Bandit 600N , Kawasaki Er-5 , Yamaha XJ 600N , Honda CB500. Bedzie to moj pierwszy wiekszy sprzet i chccialbym zeby sluzyl mi wiele sezonow. Dodam ze hm przygody z jednosladami mialem duze, rozne simsony, komary, wsk-ki, Mz 250, Yamaha SR250.. Teraz jednak chcialbym wlasnie juz jakis motocykl i nie wiem czy te ktore wymienilem to dobre rozwiazanie po tych "przygodach" na roznych malych i wiekszych motorkach. Z gory dzieki za rady , sugestie i opinie.
Pozdrawiam
PS. sorki ze tworze nowy temat, lecz chcialbym jakies porady od motocyklistow co i jak. Jeszcze raz z gory dziekuje za posty.
- pasek18
- Świeżak
spazz napisał(a):a wracaja do tematu poraz 666.. bierz bandita po 2000 roku i smigaj do woli. pozdro hoffman
nie słuchaj go bierz xj600n

-
t_racer_ - VIP Åšcigacz.pl
No to ja przyofftopuje nieco.
Bo chyba mi umknęło cos,spazz,co z tym sprzętem po który miales jechac?
Wziales go czy nie,bo cisza taka,ani me ani be..
łotsss appp?

Bo chyba mi umknęło cos,spazz,co z tym sprzętem po który miales jechac?
Wziales go czy nie,bo cisza taka,ani me ani be..
łotsss appp?

Jak każdy właściciel Kawasaki mam zawsze racje i jestem najmądrzejszy

zx6r '2006
-
mlody - VIP Åšcigacz.pl
- mateo Fazer 600
- Świeżak
Genji napisał(a):Weź XJ po 98r. lub Bandytę po 00' - zależy ile masz w skarbonce![]()
No właśnie spazzolajak tam poszukiwania z750?
Ja też się rozglądam...
Genji jesteÅ› nie na czasie
Spazz miał kupić SV1000
poszedł po rozum do głowy i z750 zostawił dla mnie

-
Kaja - VIP Åšcigacz.pl
facet przygrywa zawodowo w ogora z tym sv 1000 a na rynku lipa jak nie wiem. kasa jest chceci sa a sprzetow ani widu ani slychu srac sie chce poprostu...a z 750 naprawde jest taka malenka dla kajusi jak znlazl
:D:D:D

-
spazz - VIP Åšcigacz.pl
fajna ta tysiaczka z katowic kajko ale nie podobaja mi sie te wydechy strasznie no i najwazniejsze.. strasznie sie napalilem na ta V... jest taaaaka menska i hoffman jakos inaczej zaczal pisac. sama wiesz. czekam do dzis na kontakt od kolesia jak sie nie odezwie to go pier***
-
spazz - VIP Åšcigacz.pl
spazz napisał(a):jasne ze mu powiem! powiem! powiem mu ze jeste.. ze jest NIEGODZIWY!
słusznie... nie zdradzaj mu całej prawdy

-
t_racer_ - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości