pierwszy motocykl
• Strona 1 z 1
pierwszy motocykl
na wtepie witam was wszystkich:)......
Zdaje sobie sprawe ze temat walkowany setki razy , ale kazdy przypadek jest jakby inny(mam nadzieje) ..
ale do rzeczy podobaja mi sie nakedy najbardziej chyba :
suzuki bandit 600 n
honda cb 500
moja mozliwosci finansowe sa ograniczone bo to zaledwie 9000pln[8000plnow bo trzeba by jakis kask etc:)] (wiem bandity bywaja duzo drozsze ale moze przez to ze sezon w pelni??)
pozatym mysle ze to wazne waze jakies 90 kg i mam 182 cm wzrostu nie chcial bym wygladac jak na przyslowiowym psie
to pewnie wazne wczesniej nigdy nie mialem nic swojego (rower tylko) jezdzilem rometami , mz251 i 150 , jawami 350 ale nigdy jakos ogromnie duzo to tez moje umiejetnosci pewnie sa mizerne:)
zalezy mi na wypowiedziach uzytkownikow tych motocykli za i przeciw ( w miare obiektywnie) czy nie jestem za wysoki na te modele
co innego moglibyscie ewentualnie polecic??
mam ndzieje ze potraktujecie to powaznie ( Evil pewnie nie) ....
z gory dziekuje za wypowidzi
pozdrawiam
Zdaje sobie sprawe ze temat walkowany setki razy , ale kazdy przypadek jest jakby inny(mam nadzieje) ..
ale do rzeczy podobaja mi sie nakedy najbardziej chyba :
suzuki bandit 600 n
honda cb 500
moja mozliwosci finansowe sa ograniczone bo to zaledwie 9000pln[8000plnow bo trzeba by jakis kask etc:)] (wiem bandity bywaja duzo drozsze ale moze przez to ze sezon w pelni??)
pozatym mysle ze to wazne waze jakies 90 kg i mam 182 cm wzrostu nie chcial bym wygladac jak na przyslowiowym psie

to pewnie wazne wczesniej nigdy nie mialem nic swojego (rower tylko) jezdzilem rometami , mz251 i 150 , jawami 350 ale nigdy jakos ogromnie duzo to tez moje umiejetnosci pewnie sa mizerne:)
zalezy mi na wypowiedziach uzytkownikow tych motocykli za i przeciw ( w miare obiektywnie) czy nie jestem za wysoki na te modele
co innego moglibyscie ewentualnie polecic??
mam ndzieje ze potraktujecie to powaznie ( Evil pewnie nie) ....
z gory dziekuje za wypowidzi
pozdrawiam
- pocik
- Świeżak
Ja to polecił bym ci kupno jakiejś NSR-ki albo MZ -w celu prawdziwej nauki jazdy(niemiałes swojego moto nigdy)a takie przejażdzki jednorazowe- nienauczą cie nigdy jazdy.Jesli juz zdecydowałes sie na konkretne moto i masz kaske to polecam Bandita i zamuwienie ewentualnej usługi pogrzebowej.
pozdro

Piłeś?? -nie jedz
Nie piłes??- wypij
"zielona szóstka"
Nie piłes??- wypij
"zielona szóstka"
-
Kwazi - VIP Åšcigacz.pl
kup GS500, polecany przez wielu dla wielu,
albo jeśli chcesz to bandita
ale to juz od ciebie zalezy, ty bedziesz na tym smiegac.

-
sopel - Świeżak
ja bym Ci radzil, zebys sobie kupil na poczatek cos innego... jakiejs maszynki o mniejszej pojemnosci, po to bys sobie przypomnial jak sie jezdzi na motorkach... bo szkoda by bylo gdybys mial sie wylozyc na swiezo kupionej maszynce... pozdro 

<<<Honda VT 125 Shadow>>>
<<<"Live To Ride<>Ride To Live">>>
<<<"Live To Ride<>Ride To Live">>>
- killer89
- Świeżak
A ja bym jush kolejny raz polecił bandit 400
Ja bynajmniej nie narzekam jak na 1 moto to lux;)teraz chodzÄ… w cenie 5.5-7tys Ponizej nawet nie ma co
Aa i nie polecił bym takze zbyt duzego przebiegu ostatnio krązył jakis po allegro 98 tys km:D

gsf 400 bandit
-
fokuz - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości