Zobacz wątek - Kawasaki ER-6F
NAS Analytics TAG

Kawasaki ER-6F

Wszelkie dyskusje o motocyklach onroad.
Milośnikow enduro, crossu, skuterów motorowerów oraz motocykli o pojemności do 125 ccm zapraszamy do działów niżej.
_________

Kawasaki ER-6F

Postprzez Qba. » 31/8/2010, 13:00

Witam serdecznie !

W niedalekiej przyszłości zamierzam kupić motocykl , którego nazwę podalem w tytule (Kawasaki ER-6F). Chciałbym się dowiedzieć co nie co o tym jednośladzie , najlepiej od samego posiadacza tego wspaniałego sprzętu. Informację jakie mnie interesują to :

- przede wszystkim jego awaryjność ? Co najczęściej się psuję itd.
- średnie spalanie.
- komfort jazdy oraz to czy nadaję się do turystyki,

Z góry bardzo dziękuję za odpowiedzi i rady.
Pozdrawiam Qba.
Qba.
Świeżak

Postprzez michas_s » 5/9/2010, 09:28

http://www.motogen.pl/laboratorium/testy-motocykli/kawasaki-er-6f-uniwersalny-czy-miejski,art46.html (otwórz link)

masz test na motogen ... a jak Ci mało to wpadnij na mojekwawsaki.pl tam trochę osób ma er to Ci coś napiszą zapewne
michas_s
Świeżak

Postprzez Qba. » 6/9/2010, 08:33

Dziękuję Ci serdecznie za chęci :). Tylko czytałem już takich tekstów już chyba z 50. Chodzi mi o to , że od takich portali nie dowiem się wszystkiego, ponieważ oni testują takie motocykle załóżmy przez tydzień. Mi chodzi głównie o uwagi samych posiadaczy tej pięknej maszyny. Podczas czytanie tego artykułu podsuwa mi się kolejne pytanie ( ale tylko do posiadaczy ) , a mianowicie: Czy to prawda , że na tej maszynie ciężko usytułować bagaż ?!

Z góry bardzo dziękuję za odpowiedzi i rady.
Pozdrawiam Qba.
Qba.
Świeżak

Powrót do Motocykle