Co polecasz?
			 • Strona 1 z 1

Co polecasz?
Cześć! 
Zdecydowałem zrobić sobie skarbonkę, w której będę zbierał pieniążki na pierwszego ścigacza Oczywiście pojawił się słynny dylemat, 125cc czy 600cc no i zdecydowałem się na to 2 czyli 600cc poza tym miałem już wcześniej do czynienia z motorami więc 125cc to tak naprawdę strata kasy bo po co kupić coś i po 2 mieś sprzedawać i kupować na nowo
  Oczywiście pojawił się słynny dylemat, 125cc czy 600cc no i zdecydowałem się na to 2 czyli 600cc poza tym miałem już wcześniej do czynienia z motorami więc 125cc to tak naprawdę strata kasy bo po co kupić coś i po 2 mieś sprzedawać i kupować na nowo   . Wracając do tematu, chodzi mi o to aby ktoś doradził mi jaki bajk był by najlepszy <600cc> i za rozsądną cenę. Chcę en motor na może 2-3 lata a potem już kupić coś naprawdę cool
. Wracając do tematu, chodzi mi o to aby ktoś doradził mi jaki bajk był by najlepszy <600cc> i za rozsądną cenę. Chcę en motor na może 2-3 lata a potem już kupić coś naprawdę cool   no więc czekam na wasze rady.
 no więc czekam na wasze rady.
Pozdrawiam!
MadmiX

Zdecydowałem zrobić sobie skarbonkę, w której będę zbierał pieniążki na pierwszego ścigacza
 Oczywiście pojawił się słynny dylemat, 125cc czy 600cc no i zdecydowałem się na to 2 czyli 600cc poza tym miałem już wcześniej do czynienia z motorami więc 125cc to tak naprawdę strata kasy bo po co kupić coś i po 2 mieś sprzedawać i kupować na nowo
  Oczywiście pojawił się słynny dylemat, 125cc czy 600cc no i zdecydowałem się na to 2 czyli 600cc poza tym miałem już wcześniej do czynienia z motorami więc 125cc to tak naprawdę strata kasy bo po co kupić coś i po 2 mieś sprzedawać i kupować na nowo   . Wracając do tematu, chodzi mi o to aby ktoś doradził mi jaki bajk był by najlepszy <600cc> i za rozsądną cenę. Chcę en motor na może 2-3 lata a potem już kupić coś naprawdę cool
. Wracając do tematu, chodzi mi o to aby ktoś doradził mi jaki bajk był by najlepszy <600cc> i za rozsądną cenę. Chcę en motor na może 2-3 lata a potem już kupić coś naprawdę cool   no więc czekam na wasze rady.
 no więc czekam na wasze rady.
Pozdrawiam!
MadmiX
- Madmix
- Świeżak
Sprecyzuj swoje oczekiwania, po tym co napisałeś nikt Ci nic nie powie. Podobnych do Twojego tematu jest mnóstwo, więc poszukaj sobie.
				http://www.bikepics.com/members/smal88/ | GSF 600N>GSF 650S
			- 

smal88
- Świeżak
A z czego ta skarbonka??   jak juz uzbierasz to napisz... bo znajac zycie to do tego czasu zalozysz jeszcze 10 podobnych tematow!
  jak juz uzbierasz to napisz... bo znajac zycie to do tego czasu zalozysz jeszcze 10 podobnych tematow!   

jak juz uzbierasz to napisz... bo znajac zycie to do tego czasu zalozysz jeszcze 10 podobnych tematow!

Ostatni rok na UAM  | www.moto-diablo.pl | Chica booooom - http://www.youtube.com/watch?v=WRE6ssTulcI&feature=fvw | ZX6R 2005 ----> RN19 2008
 | www.moto-diablo.pl | Chica booooom - http://www.youtube.com/watch?v=WRE6ssTulcI&feature=fvw | ZX6R 2005 ----> RN19 2008  )))
)))
			 | www.moto-diablo.pl | Chica booooom - http://www.youtube.com/watch?v=WRE6ssTulcI&feature=fvw | ZX6R 2005 ----> RN19 2008
 | www.moto-diablo.pl | Chica booooom - http://www.youtube.com/watch?v=WRE6ssTulcI&feature=fvw | ZX6R 2005 ----> RN19 2008  )))
)))- 

caliber1986
- Bywalec
zapewne temat bedzie usuniety bo to ten sam cel co temat "co na pierwszy motocykl?"   podaj cene max, rozsadna dla jednego to 10tysi, dla drugiego 30tysi :>
scigacza tzn sporta tak? czy ogolnie motocykl o poj. 600 i wyzej? np. turystyk Fazer itp..
				scigacza tzn sporta tak? czy ogolnie motocykl o poj. 600 i wyzej? np. turystyk Fazer itp..
%#Honda CBR 900 RR Fireblade!
Burn Rubber, Not Your Soul...
			Burn Rubber, Not Your Soul...
- fake`
- Świeżak
Jak byście czytali ze zrozumieniem to byście się doczytali, że chce coś dobrego za rozsądną cenę. Nie wiem jaka jest w miarę rozsądna cena za motor bo nigdy się tym nie interesowałem i nie mam zielonego pojęcia. Napisałem nowy temat ponieważ w tamtym jest duży śmietnik i tak naprawdę ciężko dostać dobrą poradę. Nie chcę odrazu brać czegoś super szybkiego bo nie wiem czy to wszystko mi się spodoba... Chciałbym scigacza i dalej liczę na bardziej sensowne odpowiedzi bo jak na razie to wszyscy nabiliście sobie posty i jesteście szczęśliwi, jeśli nie macie nic do powiedzenia to po prostu nie piszcie nic.

- Madmix
- Świeżak
JesteÅ› dziwny bo:
-każdy chce coś dobrego w rozsądnej cenie, wyjątkiem nie jesteś.
-chcesz kupić motocykl i nawet allegro nie przejrzałeś, żeby zorientować się na co można sobie pozwolić mając 10 czy 20 tyś.
-rozumiem, że chcesz kupić "wolnego ścigacza o pojemności 600" ... powodzenia
-dopiero zbierasz pieniądze także w tym sezonie nic pewnie nie kupisz, no chyba, że jesteś jakimś tam prezesem i dwie wypłaty ci wystarczą.
-nic konkretnego nie napisałeś i chcesz by forumowicze cię obsłużyli.
aa i zapomniałem, nabiłem posta i jestem szczęśliwy. PEACE!

-każdy chce coś dobrego w rozsądnej cenie, wyjątkiem nie jesteś.
-chcesz kupić motocykl i nawet allegro nie przejrzałeś, żeby zorientować się na co można sobie pozwolić mając 10 czy 20 tyś.
-rozumiem, że chcesz kupić "wolnego ścigacza o pojemności 600" ... powodzenia
-dopiero zbierasz pieniądze także w tym sezonie nic pewnie nie kupisz, no chyba, że jesteś jakimś tam prezesem i dwie wypłaty ci wystarczą.
-nic konkretnego nie napisałeś i chcesz by forumowicze cię obsłużyli.
aa i zapomniałem, nabiłem posta i jestem szczęśliwy. PEACE!
- unearth
- Świeżak
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1379928
masz tu scigacza, jest wolny, latwy do opanowania, no i cena bardzo rozsadna jak za nowke
				masz tu scigacza, jest wolny, latwy do opanowania, no i cena bardzo rozsadna jak za nowke

Peugeot Vivacity -> '06 Kawasaki Ninja 250
 :D:D
:D:D- 

SHVAYA
- Bywalec
Witaj Madmix.To,o co prosisz  jest,było i będzie pytaniem "młodego"bikera  Poświęć trochę czasu literaturze forumowej
 Poświęć trochę czasu literaturze forumowej   W tym temacie nie ma złotego środka... a i w rezultacie i tak  Sam wybierzesz Moto pomimo Naszych rad i uwag
 W tym temacie nie ma złotego środka... a i w rezultacie i tak  Sam wybierzesz Moto pomimo Naszych rad i uwag 
				 Poświęć trochę czasu literaturze forumowej
 Poświęć trochę czasu literaturze forumowej   W tym temacie nie ma złotego środka... a i w rezultacie i tak  Sam wybierzesz Moto pomimo Naszych rad i uwag
 W tym temacie nie ma złotego środka... a i w rezultacie i tak  Sam wybierzesz Moto pomimo Naszych rad i uwag 
...o-o
			- 

tomaszek128
- Świeżak
Zanim kupisz moto zapoznaj siÄ™ z regulaminem.
				,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
			- 

Landryss25
- VIP Åšcigacz.pl
			 • Strona 1 z 1

Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości