Zobacz wÄ…tek - Bandziorek 1200 S a zima
NAS Analytics TAG

Bandziorek 1200 S a zima

Wszelkie dyskusje o motocyklach onroad.
Milośnikow enduro, crossu, skuterów motorowerów oraz motocykli o pojemności do 125 ccm zapraszamy do działów niżej.
_________

Bandziorek 1200 S a zima

Postprzez Speki » 26/1/2007, 02:12

Ostatnie 3 lata(wszyskie pory roku ile sie dalo)przjezdzilem Suzuki 500,kupina od nowosci.Zrobilem nia 21 Tys.Km.No jednak u tego samego handlaza na jesien zamienilem ja na duzego Banditka z 2001(przebieg 31000 km)Od pierwszego wlasciciela.Od poczatku jakos mi sie nie popadlo ze pzy dluzszej jezdzie na trujce,przy stalej predkosci czy to 50-60-70 jakby nierowno pracowal.Przy temperatuze zewnetrznej od 7 do 10 St.Cel.
Gdy przyszlo ochlodzenie cos blizej zera,do tego mgla to KATASTROFA.Skonczylo sie tym ze pracowal tylko na 3 lub 2 cylindry no a na drugi dzien wogule nie odpalil.To tak w bardzo duzym skrucie.
Teraz sie martwia w Suzuki-zmienili juz swiece z cieploty 9 na 8,oraz nasadki na swiece.Moto chodzi ale chyba jakos nie tak.Byly tez juz badania spalin-wszysko OK.Dalej tam patza.Jednak moje pytanie. CZY KTOS MOZE COS POWIEDZIEC NA TEMAT JAZDY ZIMA TAKIM MOTOCYKLEM.
Ja jestem zalamany.Trzy miesiace Moto.Zrobilem Ok.3000Km. i co najmniej raz w tygodniu u sprzedawcy.Nikt nie chcial wiezyc ze cos to nie tak chodzi.Sami robili jazdy prubne.Do momentu az musieli do mnie przyjechac z przyczepka.
Speki
Świeżak

Postprzez Speki » 26/1/2007, 10:15

Hi Lovtza-podgrzewania elektrycznego (rozumie gaznikow) W tym motocyklu jeszcze niema.Moze i cos innego jest nie tak?
Jednak bardzo interesowalo by mnie jak zachowuje sie sprawny Bandit przy niskich oraz bardzo niskich temperaturach powietrza.

Przykro mi Evil ze musiales z mojego powodu (RZYGAC)Wlasnie przedlozyles na papier swoj iloraz inteligencji.
Speki
Świeżak

Postprzez Speki » 26/1/2007, 12:11

Hi Evil.
Masz oczywiscie racje co do mojej pisowni.Jednak takimi tekstami i tak tego nie zmienisz.Nawet jak cos nie wychodzi i jestes w czyms slabszy anizeli inni to tzeba brnac dalej do pzodu.Uwiez tak jest lepiej anizeli nic nie robic lub stac w miejscu.Mam 38 lat,zone,dwie corki i tysiac innych zmartwien anizeli ortografia ktorej do tychczas nie nauczylem sie.
Bez tej ortografi mamy ogromne dwupoziomowe mieszkanie,robimy czeste wycieczki,urlopy,jezdimy na nartach.....Apropo papieru-slyszales takie cos jak przenosnia.
Pozdrowienia od Speki.
Sila,chamstwem,wywyzszaniem sie Itp. nic daleko nie dojdziesz.
Speki
Świeżak

Postprzez taju25 » 26/1/2007, 13:38

Speki napisał(a):Hi Evil.
Masz oczywiscie racje co do mojej pisowni.Jednak takimi tekstami i tak tego nie zmienisz.Nawet jak cos nie wychodzi i jestes w czyms slabszy anizeli inni to tzeba brnac dalej do pzodu.Uwiez tak jest lepiej anizeli nic nie robic lub stac w miejscu.Mam 38 lat,zone,dwie corki i tysiac innych zmartwien anizeli ortografia ktorej do tychczas nie nauczylem sie.
Bez tej ortografi mamy ogromne dwupoziomowe mieszkanie,robimy czeste wycieczki,urlopy,jezdimy na nartach.....Apropo papieru-slyszales takie cos jak przenosnia.
Pozdrowienia od Speki.
Sila,chamstwem,wywyzszaniem sie Itp. nic daleko nie dojdziesz.

:lol: Jestem z tobą.Też nie jestem asem w ortografii,ale mam kasy ful i onic się nie martwie.
CBR600
MondeoTDCI
taju25
Świeżak

Postprzez Kotletor » 26/1/2007, 15:57

evil zmień forum tu piszą o motocyklach nie o ortografii
suzuki GSX1100F
Kotletor
Świeżak

Postprzez Speki » 26/1/2007, 22:54

Bardzo dziekuje za porady.
Narazie stoi w serwisie Suzuki no i oni tam kombinuja.Moze wezme nowego.Wogole chcialem brac Honde Cbf 1000.Tylko mysle sobie poco wydawac tyle kasy jak na miejscu w serwisie stoi uzywka B12 z gwarancja no a az takich ruznic w osiagach miedzy tymi motocyklami niema.Tylko niewiem jak te B 12 zachowuje sie zima.czy za duzo sie nie buze w Suzuki.
Speki
Świeżak

Postprzez Speki » 27/1/2007, 17:11

No super.Ale w tym moim niema podgzewanych gaznikow.
Jeszcze podchodzilem w Suzuki z gosciem do nowego motocykla i pokazywal mi kabelki od spodu gaznikow jako ze podgzewane.

Dzieki za porady no i CHLOPOKI podbudowywujecie mnie na nowego Bandita.O ile tylko miala ochote wypowiedziec sie DZIEWCZYNA oczywiscie z gory dziekuje.

Na temat bylej mojej 500 takze chetnie wyrazalem opinie.Takze zostawilem opinie pod testem tego motocykla.
Speki
Świeżak

Powrót do Motocykle

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 53 gości

na górê