Dylemat 125
• Strona 1 z 1
Dylemat 125
Witam,
ma pytanie do bardziej doświadczonych ode mnie użytkowników tego forum: Czy warto byłoby wymienić Virago 125 z 1999 na nową Yamahę YBR 125? Inne pojemności nie wchodzą w grę ponieważ mam A1 i nie mogę jeszcze wyrobić prawka A. Z góry dzięki.
ma pytanie do bardziej doświadczonych ode mnie użytkowników tego forum: Czy warto byłoby wymienić Virago 125 z 1999 na nową Yamahę YBR 125? Inne pojemności nie wchodzą w grę ponieważ mam A1 i nie mogę jeszcze wyrobić prawka A. Z góry dzięki.
- kozak
- Świeżak
Poza zmiana pozycji za kierownica,nic innego sie nie zmieni.
Przemecz jeszcze ta Virago do kategorii A,no a potem hulaj dusza
Chyba ze "cena nie gra roli" to zmieniaj chlopie,zmieniaj,-kto stoi w miejscu ten sie cofa
Przemecz jeszcze ta Virago do kategorii A,no a potem hulaj dusza

Chyba ze "cena nie gra roli" to zmieniaj chlopie,zmieniaj,-kto stoi w miejscu ten sie cofa

-
mlody - VIP Åšcigacz.pl
Może i pomyliłem, aczkolwiek potrzebowałem porad doświadczonych użytkowników-wskazuje to na to iż nie jestem zbytnio obeznany w tym forum. Poza tym i Virago i YBR są z prawnego punktu widzenia motocyklami. Definicja motocykla w jakiejkolwiek encyklopedii technicznej będzie do nich pasować. Ta moja odpowiedź nie ma na celu kontynuowania sprzeczki. 

- kozak
- Świeżak
ale jest sens?? YBR swoja postura przypomina mi simsona.... chcesz zmienic moto w celu jakim?? szybciej jezdzic?? ybr ma wszystko takie jakies nijakie... silnik slaby, heble nie budza mojego zaufania, wykonanie tez za piekne nie jest....
-
kravec - Administrator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości