Szybki sprzęt na koniec lata
• Strona 1 z 1
Szybki sprzęt na koniec lata
Witam wszystkich moto-maniaków:)
Na zakończenie sezonu letniego, z racji niższych cen chcę nabyć motocykl. Najlepiej sportowy, który "trzyma cenę" i gdy już polatam ze znajomkami łatwo opchnę go dalej. Litrowe sprzęty są drogie więc mam na myśli jakąś 600tkę. Piękna jest R6. Kilka razy jechałem i jestem pod wrażeniem łatwości z jaką osiaga 2 paki!!!:))) Jesli ma ktoś na zbyciu, proszę o info na PW. Mam potorowe oponki, więc laczki mogą być zjechane:)))
Na zakończenie sezonu letniego, z racji niższych cen chcę nabyć motocykl. Najlepiej sportowy, który "trzyma cenę" i gdy już polatam ze znajomkami łatwo opchnę go dalej. Litrowe sprzęty są drogie więc mam na myśli jakąś 600tkę. Piękna jest R6. Kilka razy jechałem i jestem pod wrażeniem łatwości z jaką osiaga 2 paki!!!:))) Jesli ma ktoś na zbyciu, proszę o info na PW. Mam potorowe oponki, więc laczki mogą być zjechane:)))
- LemurKonieczny
- Świeżak
-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
Artur 666 napisał(a):ja ci mojego tl 1000r moge sprzedac jest szybki duzo nie pali dzwiek jak by helikopter lecial stan bardzo dobry
Dźwięk V-twina jest oki.
Ale TL miał problem z przedostającym się paliwem do oleju.
-
skwy - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości