Streetfighter, Vanucci, Hein Gericke
• Strona 1 z 1
Streetfighter, Vanucci, Hein Gericke
Witam wszystkich!
Jako że jestem nowym użytkownikiem motoru chciałbym zadać parę pytań odnośnie stroju na motocykl:
1. W zasadzie to prosiłbym o opinię nt. tych 3 firm
2. Mam zamiar kupić kurtkę, spodnie (tekstylne) i rękawiczki
3. Chcialbym się zmieścić w 1200-1500 zł - wiem że jest to możliwe - Do Berlna mam 130 km a tam jest trochę sklepów z ciekawymi cenami.
4. Czy ktoś orientuje się czy są jakiekolwiek szkoły doskonalące technikę jazdy na motorze w Szczecinie i ile taka impreza kosztuje?
Z góry dzięki za odpowiedź
Jako że jestem nowym użytkownikiem motoru chciałbym zadać parę pytań odnośnie stroju na motocykl:
1. W zasadzie to prosiłbym o opinię nt. tych 3 firm
2. Mam zamiar kupić kurtkę, spodnie (tekstylne) i rękawiczki
3. Chcialbym się zmieścić w 1200-1500 zł - wiem że jest to możliwe - Do Berlna mam 130 km a tam jest trochę sklepów z ciekawymi cenami.
4. Czy ktoś orientuje się czy są jakiekolwiek szkoły doskonalące technikę jazdy na motorze w Szczecinie i ile taka impreza kosztuje?
Z góry dzięki za odpowiedź
Pozdrawiam
Bartek
Bartek
- rosomak2000
- Świeżak
niewiem poco wam szkoła, chyba, że zależy wam na szybkim nauczeniu sie jezdzić. Ja jeżdze już od 7 lat, a mam 16 i uczyłem się razem z kumplami. Jutro nagrywamy filmik, więc za jakiś tydzień zobaczycie jak się jezdzi... 

-
kamil kawasakiAE - Świeżak
Ja mam tekstylne ubranie Hein-Gericke. Kurtka i spodnie sa bardzo fajne - rekawiczki mam z taka cienka podszewka, ktora jest przymocowana tylko przy rancie (tj. tu gdzie jest otwor do lozenia reki) - nie jestem zadowolony. Rece sie poca a przy zdejmowaniu rekawiczek wyciaga sie podszewka. Pozniej bardzo trudno ja wlozyc na miejsce - w trasie taki cos strasznie irytuje. Poza tym moje rekawiczki nie sa najlepsze na ulewy - co innego kurtka i spodnie - te sa lux
- suchutkie i cieple.

- orzech
- Świeżak
Kamil szkoła jest po to żeby doskonalić swoją technikę jazdy - nikt nie jest zbyt dobry ani za dobry...
Co do szkoły to mogę powiedzieć że w Szczecinie lipa, jedyna możliwość to ****** - powstaje właśnie nowy klub motocyklowy - szczegóły na stronie. Jedną z atrakcji przynależności do klubu ma być darmowa jazda 2 razy w tygodniu na torze kartingowym w Szczecinie gdzie można się lekko podszkolić.
Co do stroju, Orzech jaki dokładny model masz spodni i kurtki? Chętnie bym zobaczył zdjęcią - jak podasz model to sobie znajdę na necie.
Pozdrawiam
Bart vel Rosomak
Co do szkoły to mogę powiedzieć że w Szczecinie lipa, jedyna możliwość to ****** - powstaje właśnie nowy klub motocyklowy - szczegóły na stronie. Jedną z atrakcji przynależności do klubu ma być darmowa jazda 2 razy w tygodniu na torze kartingowym w Szczecinie gdzie można się lekko podszkolić.
Co do stroju, Orzech jaki dokładny model masz spodni i kurtki? Chętnie bym zobaczył zdjęcią - jak podasz model to sobie znajdę na necie.
Pozdrawiam
Bart vel Rosomak
Pozdrawiam
Bartek
Bartek
- rosomak2000
- Świeżak
• Strona 1 z 1