Andrzej Greedo - mechanik z ludzkÄ… twarzÄ…
• Strona 1 z 1
Andrzej Greedo - mechanik z ludzkÄ… twarzÄ…
Dobry!
Jako użytkownik różnych dóbr i serwisów w zwyczaju mam dzielić się, jeżeli coś/ktoś mnie zaskoczy negatywnie lub pozytywnie.
Użytkuję B650s i chwalę sobie. Problem mój polega na tym, że jestem lamerem kompletnym jeśli chodzi o mechanikę jakąkolwiek. Z racji strachu - do tej pory serwisowałem swój motór w ASO Suzuki - nie narzekam na jakość wykonanej przez nich pracy - narzekam jednak na obsługę klienta i podejście, które portfela użytkownika nie oszczędza.
Czytając forum - odkryłem kilka niezłych opinii o gościu z tematu (Andrzej Greedo) - zresztą użytkownik tego forum.
Miałem kilka rzeczy do zrobienia - myślę sobie - spróbuję pierwszy raz u "prywaciarza".
To czy koleś wykonał robotę dobrze to jedna rzecz - nie mi niestety to oceniać - to pokaże historia - jak mówiłem - nie znam się, więc moja ocena warta jest 7 PLN.
Co mi się podoba - to podejście gościa do klienta.
Zamówiełem telefonicznie:
- regulację zaworów (bo wymagał tego przebieg)
- wymianę łożyska główki ramy (w zeszłym roku powiedzieli mi w ASO, że na początku nowego sezonu trzeba będzie wymienić)
Andrzej - za regulację zaworów wziął połowę ceny proponowanej za ten sam zabieg przez ASO,
sprawdził i powiedział, że wymiana łożyska nie jest absolutnie potrzebna. Hm... miły to znak, bo o ile na zakupie łożyska specjalnie zarobić nie mógł, to jednak robocizna kosztuje a sam zgłosiłem się z chęcią wymiany. Wniosek prosty - frajera nie naciął.
Następnego dnia - koleś pyta mnie na Gadu-Gadu - CZY WSZYSTKO W PORZĄDKU!
Dla mnie - rewelacja - to podejście, jakiego szukam u fachowców.
P.S.
Poza tym - widać, że gość "skażony" motocyklami.
Pozdrawiam,
Dzielak
Jako użytkownik różnych dóbr i serwisów w zwyczaju mam dzielić się, jeżeli coś/ktoś mnie zaskoczy negatywnie lub pozytywnie.
Użytkuję B650s i chwalę sobie. Problem mój polega na tym, że jestem lamerem kompletnym jeśli chodzi o mechanikę jakąkolwiek. Z racji strachu - do tej pory serwisowałem swój motór w ASO Suzuki - nie narzekam na jakość wykonanej przez nich pracy - narzekam jednak na obsługę klienta i podejście, które portfela użytkownika nie oszczędza.
Czytając forum - odkryłem kilka niezłych opinii o gościu z tematu (Andrzej Greedo) - zresztą użytkownik tego forum.
Miałem kilka rzeczy do zrobienia - myślę sobie - spróbuję pierwszy raz u "prywaciarza".
To czy koleś wykonał robotę dobrze to jedna rzecz - nie mi niestety to oceniać - to pokaże historia - jak mówiłem - nie znam się, więc moja ocena warta jest 7 PLN.
Co mi się podoba - to podejście gościa do klienta.
Zamówiełem telefonicznie:
- regulację zaworów (bo wymagał tego przebieg)
- wymianę łożyska główki ramy (w zeszłym roku powiedzieli mi w ASO, że na początku nowego sezonu trzeba będzie wymienić)
Andrzej - za regulację zaworów wziął połowę ceny proponowanej za ten sam zabieg przez ASO,
sprawdził i powiedział, że wymiana łożyska nie jest absolutnie potrzebna. Hm... miły to znak, bo o ile na zakupie łożyska specjalnie zarobić nie mógł, to jednak robocizna kosztuje a sam zgłosiłem się z chęcią wymiany. Wniosek prosty - frajera nie naciął.
Następnego dnia - koleś pyta mnie na Gadu-Gadu - CZY WSZYSTKO W PORZĄDKU!
Dla mnie - rewelacja - to podejście, jakiego szukam u fachowców.
P.S.
Poza tym - widać, że gość "skażony" motocyklami.
Pozdrawiam,
Dzielak
- Dzielak
- Świeżak
To miło słyszeć,że są fachowcy z krwi i kości.Jak podałeś cytuję"gość skażony motocyklami" i o to chodzi.W serwisach pracują nie zawsze ci co lubią swoją pracę i nie za bardzo przykładają się do tego co robią.Inaczej jest,gdy ktoś lubi to co robi i jeszcze do tego umie rzetelnie wykonać swoją pracę.Ja znam kolesia,który każdy naprawiany motocykl traktuje jak swój aż miło popatrzeć jak się z nim obchodzi.I nie tylko wtedy gdy akurat stoi przy nim jego właściciel.
- Darek G
- Świeżak
Ja pochodze z częstochowy, muj wójek który terz niezabardzo rozumie sie na mechanice zaprowadził do serwi żeby ustawili mu zawory i wymienili wszystkie płyny oraz akumulator , a oni dolożyli jakieś 75%ceny i powiedzieli że to najtansze...ogólnie duzo jest ''pseudo mechaników'' 

- miki750
- Świeżak
miki750 napisał(a):Ja pochodze z częstochowy, muj wójek który terz niezabardzo rozumie sie na mechanice zaprowadził do serwi żeby ustawili mu zawory i wymienili wszystkie płyny oraz akumulator , a oni dolożyli jakieś 75%ceny i powiedzieli że to najtansze...ogólnie duzo jest ''pseudo mechaników''
A tfuj wójek rozumi siem w polska mowa ?
f4 | | Przeczytaj !! | | viewtopic.php?p=209115#209115
-
CeBeRek - Stały bywalec
Morze on tag, ale miki napewno wogule nje.
Dzielak, jaki jest nick tego mechanika? I gdzie on mieszka?
Dzielak, jaki jest nick tego mechanika? I gdzie on mieszka?
Energie ist nichts ohne Steuerung.
Nie jest dla mnie ważna Twoja ranga na forum, staż, ilość wypisanych postów, dla mnie jesteś człowiekiem i tylko w takich kategoriach Cię postrzegam.
Nie jest dla mnie ważna Twoja ranga na forum, staż, ilość wypisanych postów, dla mnie jesteś człowiekiem i tylko w takich kategoriach Cię postrzegam.
-
OvertakeR - Świeżak
miki750 napisał(a):muj wójek który terz niezabardzo rozumie sie na mechanice zaprowadził do serwi żeby ustawili mu zawory i wymienili wszystkie płyny oraz akumulator
Z tego co piszesz zrozumiałem, że Twój wujek był w serwisie i mu ustawili zawory..
-
C-bool - Mieszkaniec forum
fuck, to kup nowa albo wyczysc stara..teraz najtansze klawiatury to kwota rzedu 15 zl...
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
Dzielak czy moglbys dac namiary na tego mechanika, jesli nie na forum to prosilbym na PW , bylbym wdzieczny.
ścigacz to portal dla gimnazjalistów chcących R1 na pierwszy motocykl oraz dla pseudo speców którzy mogą im w tym wyborze pomóc.
- Flow
- Stały bywalec
miło mi poinformować, że w LBN znalazłem serwis który ma podobne nastawienie do klienta
podczas gdy robią motonga, cały czas dzwonia do klienta i mówią co ile kosztuje i na jakim są etapie
teraz mają darmową akcje-sprawdzają podstawowe części eksploatacyjne moto, ładowanie, poj.aku itp i wszystko za FREE
wiem, że można to samemu zrobić ale czasem warto też zaciągnąć rady kogoś innego
ps.jak ostatnio robiłem takowy przegląd to nawet Raptowny przyjechał zmienić oponkę
podczas gdy robią motonga, cały czas dzwonia do klienta i mówią co ile kosztuje i na jakim są etapie
teraz mają darmową akcje-sprawdzają podstawowe części eksploatacyjne moto, ładowanie, poj.aku itp i wszystko za FREE
wiem, że można to samemu zrobić ale czasem warto też zaciągnąć rady kogoś innego
ps.jak ostatnio robiłem takowy przegląd to nawet Raptowny przyjechał zmienić oponkę

http://bikepics.com/members/kbiadun/ | CBR 600 RR4
-
limak14 - VIP Åšcigacz.pl
"...Dzielak, jaki jest nick tego mechanika? I gdzie on mieszka?..."
Jego nick to Greedo - mieszka w Warszawie
"...Dzielak czy moglbys dac namiary na tego mechanika, jesli nie na forum to prosilbym na PW..."
Mam zgodÄ™ na podanie nr telefonu: 501552144
Pozdrawiam,
Dzielak
Jego nick to Greedo - mieszka w Warszawie
"...Dzielak czy moglbys dac namiary na tego mechanika, jesli nie na forum to prosilbym na PW..."
Mam zgodÄ™ na podanie nr telefonu: 501552144
Pozdrawiam,
Dzielak
- Dzielak
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 38 gości