Przewody w oplocie stalowym do R6
• Strona 1 z 1
Przewody w oplocie stalowym do R6
witam !taksobie siedze i dumam nad heblami przy mojej R6,
zastanawiam się nad zmianą przewodów hamulcowychna przewody w oplocie stalowym tylko niewiem czy wymienić wszystkie czy tylko przednie,bo to że trzeba wymienić niepodlega dyskusji.
ą co wy o tym sądzicie podpowiedzci czy wszystkie tj przód i tył czy tylko przód pozdrawiam Yaco...
zastanawiam się nad zmianą przewodów hamulcowychna przewody w oplocie stalowym tylko niewiem czy wymienić wszystkie czy tylko przednie,bo to że trzeba wymienić niepodlega dyskusji.
ą co wy o tym sądzicie podpowiedzci czy wszystkie tj przód i tył czy tylko przód pozdrawiam Yaco...

-
Yaco - Świeżak
zastanawiałem sie nad tym i tak sobie wykombinowałem że nie stosuje uślizgów na szosie ,więc sam tylny hebel używam w sumie niewiele i raczej sporadycznie ,a nator to sie niewybieram więc czy jest sens zakladać tylny przewód poto by tylko był no niewiem wkońcu to kolejne 100 zeta tylko dla szpanu..... 

-
Yaco - Świeżak
moim zdaniem tył możesz sobie odpuścić
osobiście też rzadko używam tylnego hebla i napewno nie zamontowałbym tam oplotu bo nie ma sensu
osobiście też rzadko używam tylnego hebla i napewno nie zamontowałbym tam oplotu bo nie ma sensu
http://bikepics.com/members/kbiadun/ | CBR 600 RR4
-
limak14 - VIP Åšcigacz.pl
ja w moim moto mam tylko z przodu. I tak mysl ze jesli nie uzywasz za duzo tylnego hebla wiec to nie ma sensu zakladanie tam stalowych oplotow. a jesli chodzi o przod to jak najbardziej bym założył. Napewno bedzie zadowolony.
-
dave600 - Świeżak
Tak zgadzam sie z Yaco.
Co do tylnego oplotu to jeśli w przyszłości zamierzasz pośmigać na torze to bym moto wyposażył.Koszt jednorazowy a jak najbardziej sie przydaje.
Co do tylnego oplotu to jeśli w przyszłości zamierzasz pośmigać na torze to bym moto wyposażył.Koszt jednorazowy a jak najbardziej sie przydaje.
-
skwy - VIP Åšcigacz.pl
Polecam Goodridge.
Wielu moich znajomych śmiga na przewodach tej firmy i nawet pewna grupa na torze od czasu do czasu.
Przód obowiązkowo, tył można sobie na początku odpuścić.
Wielu moich znajomych śmiga na przewodach tej firmy i nawet pewna grupa na torze od czasu do czasu.
Przód obowiązkowo, tył można sobie na początku odpuścić.
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Åšcigacz.pl
A po co sobie odpuszczać tył. Tył to koszt 120zł. Wymiana oleju tyle kosztuje, a wy skąpicie na wieczny stalowy oplot?
Guma vs stalowy oplot to jak nieba a ziemia.
Nie puchnie, działa natychmiastowo, jest dożywotni, a hamulec jest łatwo wyczuwalny i profesjonalnie wygląda.
W Bandit 600 mam przewody w stalowym oplocie Hell.
Guma vs stalowy oplot to jak nieba a ziemia.
Nie puchnie, działa natychmiastowo, jest dożywotni, a hamulec jest łatwo wyczuwalny i profesjonalnie wygląda.
W Bandit 600 mam przewody w stalowym oplocie Hell.
Ongoing Success
-
falconiforme - VIP Åšcigacz.pl
-
skwy - VIP Åšcigacz.pl
skwy a Ty zawsze musisz ludzi podojeżdżać. Dla mnie sknerą jest kolo, który ma hajs a ściubi.. Wiadomo - tylny w oplocie by się przydał, ale niestety czasem trzeba krajem nieba, krajem piekła.
-
---Corleone--- - Świeżak
Jak Cie stac, to zakładaj oba. Ja mam stal na przedzie od "zawsze", ale przy okazju założe sobie na tył dla spokoju..
-
Dominik_YZF - Bywalec
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości