O nasze bezpieczestwo
• Strona 1 z 1
O nasze bezpieczestwo
Dzięki możliwosci sprowadzania motocykuów z zagarnicy i i wiekszej dostepnosci przez ostatnie lata wzrosła ilosc motocyklistów a także co za tym idzie wypadków które bardzo czesto sa winą nie ostrozych kierowców samochodów. Wielu motocykistów ginie lub odnosi obrazenia w wyniku nie uwagi kierowców samochodu któży sie tułmacza pózniej "nie widziałem go jachał szybko" tak moze nie jachał 50 ale nie był niewidzialny, wiec skoro tak jest to powinno sie wprowadzic na kurasach samochodowych do prawo jazdy ze oprócz samochodu może jechac jeszce motocykl który bedzie mniej widoczy żeby zwracac na to szcególna uwage równeiz może jakas kampania ze my jestem na drogach ze jezdzimy zeby ludzie zaczeli myslec o tym ,a nie wyjezdazajac na skrzyzowanie szukali tylko samochodów ,zeby uswiadomili sobie ze jezdzimy i jest nas coraz wiecej. Napisałem to poniewaz w tym roku w ten sposub zginoł mój dobry kumpel bo baran nie ustapił mu pierwszenstwa a ja miesiac pózniej miałem wypadek w taki sam sposób głupia pipa tułaczas sie ze nic nie widziałam go zajechał mi droge i teraz przez nastepny sezon moge pomarzyc o jezdzie na motocylu.
Ostatnio edytowano 14/10/2006, 17:05 przez Driver_, łącznie edytowano 1 raz
- Driver_
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości