Opona w GS500EX
• Strona 1 z 1
Opona w GS500EX
Witam! Niedawno sprowadziłem z anglii GSa i nie przejdzie mi przegladu bo opona przednia do wymiany... i tu pare pytań,...
W instrukcji piszą ze opona powinna być 110/70, a ja znalazłem ładna używke, opone 110/80 lub 110/90 i czy stanie sie coś strasznego jak załoze troche inny rozmiar opony?
Zastanawiam sie też nad kupnem nowej opony bo znalazłem tania nową opone tylko troche leżała w magazynie i tu kolejne pytanie max ilu letnie opony kupować, a za jakie sie nie łapać bo wiadomo ze guma sie niszczy nawet w magazynie... z góry dzieki za szybkie odpowiedzi
W instrukcji piszą ze opona powinna być 110/70, a ja znalazłem ładna używke, opone 110/80 lub 110/90 i czy stanie sie coś strasznego jak załoze troche inny rozmiar opony?
Zastanawiam sie też nad kupnem nowej opony bo znalazłem tania nową opone tylko troche leżała w magazynie i tu kolejne pytanie max ilu letnie opony kupować, a za jakie sie nie łapać bo wiadomo ze guma sie niszczy nawet w magazynie... z góry dzieki za szybkie odpowiedzi
Co było a nie jest nie pisze sie w rejestr... | GS 500EX 99` ...od 2010 bedzie Horneta 600;]
-
Kuligus - Świeżak
ale oponke znalazłem za 70zł która miała najechane wg sprzedającego 2300km ale na fotkach naprawde łądnie sie prezentuje i nie jest wcale spłaszczona na bieżniku... a na nówke mnie nie stać... a przeglad trzeba zrobić...
Co było a nie jest nie pisze sie w rejestr... | GS 500EX 99` ...od 2010 bedzie Horneta 600;]
-
Kuligus - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 66 gości