choppery i cruisery
• Strona 1 z 2 • 1, 2
choppery i cruisery
czołgiem jeźdźcy!!!
juz kilka razy spotkalem sie z tym ze posiadacze plastikow mowia o posiadaczach armaturek że ci drudzy to "miękkie faje"
ciekaw jestem skad sie to bierze,ale piszcie szczerze.
A moze poprostu trafilem na takie osoby o takim zdaniu,a nie jest to zdanie ogółu?
piszcie co na ten temat myslicie
pozdrawiam
juz kilka razy spotkalem sie z tym ze posiadacze plastikow mowia o posiadaczach armaturek że ci drudzy to "miękkie faje"

A moze poprostu trafilem na takie osoby o takim zdaniu,a nie jest to zdanie ogółu?
piszcie co na ten temat myslicie
pozdrawiam
- jugo
- Świeżak
mi sie wydaje ze powodem moze byc przynaleznosc do subkultur. jezdzacy na scigaczach czesto nie lubia "harleyowców" za inny styl zycia, inna muzyke i tak po prostu "z zasady", bezsensowna "wojna subkultur" jak dla mnie to po prostu glupota i tyle, pozdrowienia for all
-
kapturnik7 - Świeżak
Ja nic niemam do Ludzi jeżdżących na Takich Sprzetach. ALe mnie to niepociąga .... 

http://www.photoblog.pl/krizzz zapraszam!
-
kris - VIP Ścigacz.pl
Mam kilku kumpli harleyowcow. Probowalismy nawet wybrac sie razem na wycieczke ale na plastiku to męka.
A bezinteresowna nienawisc? Mysle ze na tej samej zasadzie dlaczego jezdzacy beemkami nie lubia tych w mercedesach. Bez sensu. wszyscy jestesmy motocyklistami i szanujmy sie nawzajem niezaleznie od dosiadanego sprzeta.
A bezinteresowna nienawisc? Mysle ze na tej samej zasadzie dlaczego jezdzacy beemkami nie lubia tych w mercedesach. Bez sensu. wszyscy jestesmy motocyklistami i szanujmy sie nawzajem niezaleznie od dosiadanego sprzeta.
gsx-r 750
- Mortifer
- Świeżak
To są jakieś głupie stereo typy, nie powinno się oceniać ludzi po przynależności do jakiejś subkultury, to jest typowe szczeniackie zachowanie.
-
Ragnos - Świeżak
slyszalem cos takiego od ludzi starszych i powaznych,w tym jednego nalezacego do MC.
dlatego jestem ciekaw tego zjawiska.
co ciekawe nie znam nikogo kto by jedzil na czyms chopperowatym i mowilby cos nie tak na temat posiadaczy szlifierek, za to posiadacze przecinakow nie raz mowia o tych ktorzy jezdza na "niskich i długich" ze to sa mieczaki.
interesuje mnie to bo nie wiem czy to ma tylko takie podloze ze choppery sa powolnymi motocyklami w porownaniu z scigaczami,czy moze z jakis innych ze tak powiem "kulturowych" aspektow to wynika?
dlatego jestem ciekaw tego zjawiska.
co ciekawe nie znam nikogo kto by jedzil na czyms chopperowatym i mowilby cos nie tak na temat posiadaczy szlifierek, za to posiadacze przecinakow nie raz mowia o tych ktorzy jezdza na "niskich i długich" ze to sa mieczaki.
interesuje mnie to bo nie wiem czy to ma tylko takie podloze ze choppery sa powolnymi motocyklami w porownaniu z scigaczami,czy moze z jakis innych ze tak powiem "kulturowych" aspektow to wynika?
- jugo
- Świeżak
jakby mial kase to od strzala kupuje intrudera 1800 za****** wyglada i przyspiesza calkiem przyjemnie
Moto w sam raz po bułki

-
Ragnos - Świeżak
Ja mam virażkę (i fazera), i jak na nasze dziurawe drogi to i tak jest za szybka
Ale i tak wolę coś szybszego.
Nie zauważyłem natomiast jakiejś zawiści między jeżdżącymi na róznych typach moto. Więcej jeżdżę z chopperowcami i raczej z racji wieku nie wypowiadają się negatywnie czy z lekceważeniem na temat ścigaczy. Oni wolą sobie jechać dostojnie, błyskać chromem w słońcu, to ich kręci. Mam też znajomego jeżdżącego Gold Wingiem, to też coś innego, a nie ma jakiejś niezdrowej rywalizacji.
Jak ktoś napisał powyżej - wszyscy jeździmy na motocyklach i powinniśmy się nawzajem szanować.

Nie zauważyłem natomiast jakiejś zawiści między jeżdżącymi na róznych typach moto. Więcej jeżdżę z chopperowcami i raczej z racji wieku nie wypowiadają się negatywnie czy z lekceważeniem na temat ścigaczy. Oni wolą sobie jechać dostojnie, błyskać chromem w słońcu, to ich kręci. Mam też znajomego jeżdżącego Gold Wingiem, to też coś innego, a nie ma jakiejś niezdrowej rywalizacji.
Jak ktoś napisał powyżej - wszyscy jeździmy na motocyklach i powinniśmy się nawzajem szanować.
-
sousou - Świeżak
spazz napisał(a):dla mnie bzdety. jakby mial kase to od strzala kupuje intrudera 1800 za****** wyglada i przyspiesza calkiem przyjemnie. pozdro hoffman
osobiście bardzije podoba mi sie Rocket III , jakoś za intruderem nie przypadam.
PoZdRo.
-
Mrwito - Świeżak
a ja swoja gs-ka bylem nie raz w podrozy z "harleyowcami" i spoko bylo... niektore "krowy" lepiej szly niz gs...... nie mam nic przeciwko harletowcom, zajebisci ludzie.... luz na maxa browar i imprezka............ to jest to.......!!!
- Magik
- VIP Ścigacz.pl
U nas prawdopodobnie ok 80% posiadaczy H-D uwaza nas jezdzacych na scigaczach za oszolomow a jest to spowodowane oczywiscie stylem jazdy mozna to np. zauwazyc mijajac sie z gosciem ktory jedzie na H-D i nie wyciagnie reki do ciebie. A co do samych H-D moto uwazam ze sa to moto przereklamowane i zawyzone w cenie a technicznie bardzo stare, japonczyki duzo duzo lepsze i tansze.
- gixxer
- Świeżak
• Strona 1 z 2 • 1, 2