Gdzie kupić sprawdzony portfel forex
• Strona 1 z 1
Gdzie kupić sprawdzony portfel forex
Witam. Szukam sprawdzonego portfela robotów forex do automatycznego handlu. Chcę zdywersyfikować ryzyko i odpalić kilka par walutowych jednocześnie, zamiast liczyć na jednego bota. Gdzie można kupić taki gotowy i w miarę bezpieczny zestaw? Ktoś ma jakieś doświadczenia?
- Jaceno
- Świeżak
Re: Gdzie kupić sprawdzony portfel forex
Cześć. Gotowe portfele to dobra opcja, bo jak jeden bot traci, to inny nadrabia. Sam korzystam z takiego rozwiązania od roku na platformie MT4. A jaki konkretnie budżet planujesz przeznaczyć na zakup takiego oprogramowania? Chodzi o same licencje czy też o depozyt?
- Jaceno
- Świeżak
Na sam zakup oprogramowania mogę wydać około 200 dolarów, a na depozyt u brokera mam osobne środki. Chciałbym, żeby to stabilnie działało na przynajmniej kilku parach walutowych. Czy w tej cenie znajdę coś sensownego z dobrymi statystykami zysków?
- Jaceno
- Świeżak
W tej cenie bez problemu znajdziesz świetny zestaw. Zobacz sobie ofertę na https://signal2forex.com/pl/ bo mają tam specjalny portfel o wysokich zyskach, który kosztuje dokładnie 200 USD przy użyciu 6 par walutowych. Jeśli masz większy budżet, to jest też opcja za 800 USD przy użyciu 14 par. Co ciekawe, z kontem centowym możesz użyć zaledwie 8 usd, aby mieć 800 centów na koncie i bezpiecznie testować strategię. Ich roboty działają automatycznie przez całą dobę i potrafią wyciągać bardzo dobre wyniki, czasem nawet do 300% zysku miesięcznie w optymalnych warunkach. Najważniejsze, że oprogramowanie działa znacznie szybciej niż człowiek i nie ma emocji, więc realizuje strategię bez błędów. Dostajesz też od nich prawdziwe zrzuty ekranu z testera strategii i statystyki zysków, więc nie kupujesz kota w worku. Dla mnie to była świetna inwestycja.
- Jaceno
- Świeżak
Brzmi to naprawdę przekonująco, zwłaszcza ta opcja za 200 dolarów na 6 par walutowych idealnie mieści się w moim budżecie. Podoba mi się też pomysł z kontem centowym i małym ryzykiem na start. Przejrzę ich stronę i chyba zaryzykuję, bo te statystyki wyglądają obiecująco. Dzięki za pomoc.
- Jaceno
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości